Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

5. Balkan Art Forum

rssBookmark and Share

05.10.2017. Južna Srbija Info

Peti nacionalni naučni skup sa međunarodnim učešćem Balkan Art Forum 2017 biće održan 6. i 7. oktobra 2017. godine u Nišu.

5. Balkan Art Forum

Svečano otvaranje skupa je 6. oktobra 2017. godine sa početkom u 12 časova u Velikoj sali Univerziteta u Nišu na kome će plenarna predavanja održati Dr Alexandr V. Shunkov sa Kemerovskog državnog univerziteta Kemerovo iz Rusije sa temom: "Art education in Russia": “Open education“ and implementing professional career" i mr i Nikos Harizanos iz Atine, Grčka sa temom "Artistic heritage-Tradition and contemporary music. Reflections and suggestions of a contemporary composer". Nakon toga naučni skup će se odvijati kroz nekoliko sesija na Fakultetu umetnosti u Nišu.

U okviru umetničkog programa ovogodišnjeg foruma svoje stvaralačke opuse predstaviće prof. dr  Ivan Brkljačić, kompozitor (Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu) i mr Nikos Harizanos, kompozitor (Atina, Grčka). Prezentacije su zakazane za petak, 06. oktobra 2017. godine sa početkom u 20 sati u Koncertno - izložbenom prostoru FU, Knjaževačka 2a. Ulaz je slobodan.

Više na: www.artf.ni.ac.rs


#   Fakultet umetnosti   naučni skup   Balkan art forum
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima