Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dragan Gagi Jovanović i „Dobrodošli u Srbiju“ u nedelju u Nišu!

rssBookmark and Share

24.11.2016. Južna Srbija Info

Hit predstava "Dobrodošli u Srbiju" sa Draganom Gagijem Jovanovićem u glavnoj ulozi, kreće na mini turneju po Srbiji izvođenjima 27. novembra u Domu vojske u Nišu, 29. novembra u Kulturnom centru Jagodina i 1. decembra u Pozorištu za decu u Kragujevcu.

Dragan Gagi Jovanović i „Dobrodošli u Srbiju“ u nedelju u Nišu!

U "Dobrodošli u Srbiju" Gagi Jovanović pokazuje svoj jedinstven komičarski talenat igrajući vlasnika agencije koji gledaoce vodi na nesvakidašnje putovanje po Srbiji, pokazujući sve njene nepravedno zapostavljene vrednosti i lepote.

Predstava Zvezdara teatra, čiji je režiser i scenarista Gagi Jovanović, za deset godina imala je u matičnom pozorištu i na gostovanjima preko 80.000 gledalaca. Pored Jovanovića, igraju Anđela Jovanović, Nina Nešković, Bojana Matović, Anđelka Simović, Aleksandra Sekulić, Milica Miletić i Jovana Ćirić.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 900 dinara za parter i 800 dinara za balkon. Prodajna mesta: Biletarnica Doma vojske i CS Eventim Niš: Knjižara Indigo - Obrenovićeva 39, Knjižara Delfi - Voždova 4, Ekskluziv čejndž 18 – Bulevar Medijana 21, Big Star Travel - Cara Dušana 65, Travego – Koste Stamenkovića 5, Fun travel - Obrenovićeva bb - PC Gorča i OMV pumpe (Bulevar Vizantije bb, Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12.februara bb).

Na dan izvođenja predstave, u nedelju 27.novembra Biletarnica Doma vojske radiće od 12 do 20 sati.


#   Dom Vojske   predstava   Dimitrija Tucovića   Bulevar Medijana   Dragan Jovanović Gagi   Dobro došli u Srbiju
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima