Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Popularna serija "Prijatelji" kroz predstavu na sceni Doma Vojske u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 04.03.2024. Nj.P. Južna Srbija Info

Popularna američka serija "Prijatelji" dobija svoju domaću predstavu koja će nakon Beograda premijerno biti izvedena 11. aprila na sceni Doma Vojske u Nišu

Plakat - promo
Plakat - promo

Životi omiljenih likova iz ove kultne serije dobijaju novu dimenziju u režiji Nataše Radulović, dok je predstava nastala po tekstu Nine Džuver.

U ovoj predstavi, Prijatelji dolaze na odmor u Beograd, gde pokušavaju da reše svoje ljubavne dileme i igre. Ros i Rejčel se bore za ljubav, dok se Čendler i Monika pripremaju za brak. Tu je i Džoi, koji ne odustaje od Rejčel, dok se Dženis trudi da stvori dodatnu zabunu. Fibi i Ganter su takođe tu, doprinoseći već zamršenoj situaciji svojim prisustvom.

Publika će biti u neizvesnosti do samog kraja, jer ostaje misterija ko će na kraju završiti sa kim. Iako su mnogi već upoznati sa likovima iz serije, ova predstava donosi novo tumačenje i moguća iznenađenja.

Uloge u predstavi tumače: Marija Bergam kao Fibi, Rade Ćosić kao Džoi, Matea Milosavljević kao Rejčel, Milica Stefanović kao Monika, Maja Čampar kao Dženis i ostale ženske uloge, Nikola Rakočević kao Ros, Arsenije Tubić kao Čendler, i Branislav Tomašević kao Ganter i ostale muške uloge.

Kostime za predstavu kreirala je Adrijana Pajić, dok je muziku komponovala Ana Krstajić. Scenografiju potpisuje Milica Đurov.

Ova predstava obećava da će doneti osveženje i novu perspektivu na omiljene likove iz serije "Prijatelji".

Ulaznice od 1300.00 din na:

https://tickets.rs/venue/dom_vojske_nis_247


#   Niš   SAD   Dom Vojske   predstava   serija   Serija Prijatelji
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima