Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Koncertna sezona Fakulteta umetnosti - 26. novembar 2013.

rssBookmark and Share

25.11.2013.

Ove nedelje još dva koncerta u novembru u okviru Koncertne sezona Fakulteta umetnostu u Nišu 2013..

Koncertna sezona Fakulteta umetnosti - 26. novembar 2013.

U utorak, 26. novembra, klavirski resital održaće Milica Micić, viši umetnički saradnik na Katedri za duvačke instrumente Fakulteta umetnosti u Nišu. Prva generacija polaznika nulte godine Akademije umetnosti u Novom Sadu. Magistrirala je na odseku Klavir 2005., u klasi prof. Dejana Sinadinovića, na FMU u Beogradu. 2013 je završila specijalističke studije na Akademiji Lepih Umetnosti u Beogradu u klasi prof.dr.h.c. Arba Valdme.

Novina koju Fakultet umetnosti u Nišu uvodi je saradnja sa institucijama, organizacijama, udruženjima, firmama ali i sportskim klubovima u vidu organizovanih poseta koncerata u okviru Koncertne sezone FU.

U utorak će gosti u publici biti zaposleni u firmi "Seavus group". Seavus je internacionalna kompanija za razvoj softvera i konsalting, osnovana u Malmeu u Švedskoj 1999. godine, koja danas radi na 9 lokacija širom Evrope i SAD i broji preko 500 IT stručnjaka. U regionu, najveći R&D centar se nalazi u Skoplju, a u Srbiji posluje u razvojnom centru u Beogradu i Nišu.

Koncert će se održati u Koncertno - izložbenom prostoru FU (Knjaževačka 2a) sa početkom od 20 časova.

Ulaz na koncert je slobodan uz besplatnu ulaznicu.

 


#   Fakultet umetnosti   sezona   Milica Micić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima