Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Viva Voks osvojio publiku Nišvila

rssBookmark and Share

17.08.2014. Tanjug

Pretposlednje veče Nišvil džez festivala obeležili su vokali, koji su, po reakcijama publike, bacili u senku inače izvrsne instrumentaliste.

Viva Voks osvojio publiku Nišvila

Kao što se i očekivalo beogradski "a capella" hor" hor "Viva Vox" izazvao je opšte oduševljenje posetilaca, koje se može uporediti samo sa sinoćnim nastupom Vlatka Stefanovskog i Miroslava Tadića.

Poznate pesme, odličan scenski nastup i besprekorni glasovi bili su kjuč uspeha na ovom koncertu.
Raznovrstan repertoar na večerašnjem nastupu "Viva vox" obeležili su za početak ERA, Ramštajn, Prodidži, domaća muzika i Fredi Merkjuri za kraj.

Originalni džez zvuk večeras su publici priuštili članovi benda "Epirikal" iz Velike Britanije. Teško je bilo svirati nakon nastupa "Viva Voksa", ali su "Mop Mop" to ipak učinili, a odmah nakon njih i "Estudiantina Ensemble", koji su na zagrevanju već imali nastup na keju.

Iz večeri u veče broj posetilaca Nišvila raste. Večeras je prostor ispred glavne bine bio popunjen do poslednjeg milimetra.

Festival se završava u nedelju, kada će nastupiti i originalni "Bluz Braders bend". Festival će zatvoriti niška grupa "Proces".


#   festival   Nišvil   džez   Viva vox
@nisville @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima