Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Banjci podižu kartice za putarinu u zgradi opštine Niška Banja - ista praksa i u ostalim delovima grada, bez objašnjenja?!

rssBookmark and Share

Niška Banja 22.11.2019. Južna Srbija Info

Građanima sa teritorije opštine Niška Banja u narednim danima, na adresu iz lične karte, biće uručene Gradske karte za putarinu (naplatne rampe, auto-put), piše u saopštenju. Iako je ranije bilo najavljeno da će svaki podnosilac dobiti karticu na kućnu adresu, praksa govori drugo?!

Banjci podižu kartice za putarinu u zgradi opštine Niška Banja - ista praksa i u ostalim delovima grada, bez objašnjenja?!

Gradske karte moguće je i lično preuzeti u Gradskoj opštini Niška Banja, Sinđelićeva 3, svakog radnog dana od 07:30 do 15:30 sati.

Kontakt telefon za dodatne informacije: 018/ 45 48 130

U Gradu isto...

Prva serija od 922 kartice za besplatno korišćenje autoputa stigla je u Niš. Isporuka kartica građanima izvršiće se u narednih nekoliko dana preko gradskih opština putem lične dostave opštinskog službenog lica ili preko pošte. Svakom građaninu koji je predao zahtev, kartica će biti dostavljena na kućnu adresu. Ukoliko lice nije kod kuće biće ostavljeno obaveštenje sa informacijom o mestu preuzimanja u nadležnoj gradskoj opštini. Građani se o svemu mogu informisati u uslužnim centrima gradskih opština. I naredne isporuke kartica za besplatno korišćenje autoputa vršiće se takođe preko gradskih opština.

Komentara: 1


#   Niška Banja   putarina   Niška Banja gradska opština   naplatna rampa
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+) (-)

    Nišlija, 29.11.2019.:
    JA ČEKAM ISPORUKU NA KUĆNU ADRESU.
    RADNO VREME ŠALTERA 4 U PANTELEJU JE DO 15 ČASOVA, KAO I MOJE RADNO VREME.
    DOSTA JE LAGANJA. RAMPE SE OTVARAJU USKORO.


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima