Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

DEBATA: Zašto Nišu ide ovako dobro?

rssBookmark and Share

23.10.2015. Niške Vesti

U okviru Nedelje parlamentarizma, a nastojeći da pokrene i razvija dijalog o temama od javnog interesa, Media i reform centar Niš
u danas od 17 sati organizuje debatu "Zašto Nišu ide ovako dobro?"

DEBATA: Zašto Nišu ide ovako dobro?

U debati će učestvovati gradonačelnici izabrani nakon 5. oktobra 2000. godine: Goran Ćirić, Smiljko Kostić, Miloš Simonović i Zoran Perišić. Razgovor će voditi novinar Zoran Zoza Marjanović.

Svi zainteresovani mogu pratiti debatu uživo putem livestream-a na portalu www.mediareform.rs. Za pitanja i komentare otvorene su i društvene mreže.

Nedelja parlamentarizma je serija događaja i aktivnosti kojima se pokreće dijalog o parlamentarnoj demokratiji i učešću građana u demokratskim procesima. Želeći da daju doprinos povezivanju i upoznavanju građana i građanki Srbije sa radom Narodne skupštine, niške organizacije uključile su se u njeno obeležavanje.

Nedelju parlamentarizma prvi put u Srbiji organizuje Narodna skupština Republike Srbije u saradnji sa inicijativom Otvoreni parlament i u partnerstvu sa velikim brojem organizacija civilnog društva, škola, fakulteta, ustanova kulture i lokalnim samoupravama.

Komentara: 0


#   gradonačelnik   Miloš Simonović   Zoran Perišić   društvene mreže   Goran Ćirić   Narodna skupština   Medija centar Niš   debata   Smiljko Kostić   Nedelja parlamentarizma
@ProfdrPerisic @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima