Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Od subote, delimično do potpuno zatvoren saobraćaj na Bulevaru Nikole Tesle u Nišu zbog priprema za vojnu paradu 24. marta

rssBookmark and Share

Niš 16.03.2019. Južna Srbija Info

Zbog priprema za centralnu manifestaciju obeležavanje Dana sećanja sa prikazom opremljenosti i borbene spremnosti jedinica Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova, doći će do izmene režima saobraćaja na Bulevaru Nikole Tesle u Nišu.

Od subote, delimično do potpuno zatvoren saobraćaj na Bulevaru Nikole Tesle u Nišu zbog priprema za vojnu paradu 24. marta

Zbog građevinskih radova na pripremi lokacije za realizaciju manifestacije "Dan sećanja", koji će trajati od subote 16. do nedelje 24. marta, saobraćaj na Bulevaru Nikole Tesle, na deonici od raskrsnice sa ulicom Aleksandra Medvedeva do raskrsnice sa Bulevarom  Heroja sa Košara, odvijaće se samo u jednoj kolovoznoj traci, objašnjavaju iz Gradske kuće.

Tokom sledeće nedelje, za vreme vežbi i priprema pripadnika združenih snaga Vojske Srbije i MUP-a, povremeno će dolaziti do potpune obustave saobraćaja na istim saobraćajnicama, dodaju u saopštenju..

Komentara: 1


#   Niš   NATO bombardovanje   Bulevar Nikole Tesle   Vojska Srbije   obustava saobraćaja   vojna parada
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+) (-)

    Alejandro del Hierro, 16.03.2019.:
    Ne kapiram!
    Vojna parada se radi kada se nešto slavi, kao dan pobede. Početak agresije nije nešto što treba slaviti, već obeležiti prigodnim skupom.


[ Dodaj komentar ]