Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Provera pred referendum: Kako građani Niša da provere da li su podaci tačni u biračkom spisku...

rssBookmark and Share

Niš 05.12.2021. Južna Srbija Info

Građani mogu da provere uvidom u deo Jedinstvenog biračkog spiska za teritoriju grada Niša za glasanje na predstojećem referendumu da li su upisani i da li su podaci tačni. Uvid može da se ostvari putem računarske opreme, unošenjem jedinstvenog matičnog broja, a deo Jedinstvenog biračkog spiska za teritoriju grada Niša izložen je u Gradskoj upravi za organe Grada i građanska stanja u ulici Nikole Pašića 24, prvi sprat, kancelarija 41.

Foto: Južna Srbija Info
Foto: Južna Srbija Info

Uvid u jedinstveni birački spisak može se ostvariti elektronskim putem na zvaničnoj internet stranici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave www.mdulos.gov.rs­/registri/jedinstveni-biracki-spisak unošenjem jedinstvenog matičnog broja građana i registarskog broja lične karte.

Zahteve za donošenje rešenja na kojima  se zasnivaju promene u delu Jedinstvenog biračkog spiska građani sa prebivalištem i interno raseljena lica sa boravištem na teritoriji grada Niša mogu podneti Gradskoj upravi za organe Grada i građanska stanja najkasnije do dana zaključenja biračkog spiska 31.12.2021. godine do 24 sata, svakog radnog dana od 7.30  do 15.30 sati i subotom od 8.00 do 15.00 sati.

Građani mogu najkasnije do 25. decembra do 24 sata podneti zahtev da se u birački spisak upiše podatak da će glasač na predstojećem referendumu glasati prema mestu boravišta na teritoriji grada Niša ( izabrano mesto glasanja).

Za bliža obaveštenja građani se mogu obratiti na telefone 504-621 i 504-622.

Komentara: 0


#   Niš   referendum   birački spiskovi
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima