Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Služba za zapošljavanje u Leskovcu i Vlasotincu

rssBookmark and Share

Leskovac 10.11.2011. Autor : L.Mitrović |

Direktor Nacionalne službe za zapošljavanje, Dejan Jovanović posetiće, u petak, 11. maja 2011. godine, opštinu Vlasotince i grad Leskovac.

Služba za zapošljavanje u Leskovcu i Vlasotincu

Direktor Nacionalne službe za zapošljavanje, Dejan Jovanović i predsednik opštine Vlasotince, Srđan Šušulić svečano će uručiti Ugovore pripravnicima, u Sali skupštine opštine Vlasotince, Trg oslobođenja 1.

U ovoj godini zahvaljujući aktivnostima lokalnog saveta za zapošljavanje osmišljen je lokalni akcioni plan zapošljavanja, kojim je planirano da kroz meru stručnog osposobljavanja i zapošljavanja pripravnika, oko 40 lica obavi pripravnički staž. Za tu namenu opština Vlasotince je iz svojih sredstava izdvojila 4 miliona dinara, dok je iz republičkog budžeta izdvojeno još 7,9 miliona dinara.

U 13.00 časova, direktor Nacionalne službe za zapošljavanje, Dejan Jovanović obići će pogon preduzeća Nevena Kolor, Đorđa Stamenkovica bb, Leskovac.

U prethodne dve godine Filijala Leskovac imala je izuzetno dobru saradnju sa kompanijom „Nevena kolor“. Saradnja sa ovim poslodavcem ostvarena je po programu subvencije za otvaranje novih radnih mesta tokom prošle i ove godine, a zaposleno je pet lica. U ovoj godini još 10 lica uključeno je u obuku za potrebe poslodavca. Takođe, u prošloj godini finansirano je zapošljavanje 14 pripravnika.

Komentara: 0


#   Leskovac   zapošljavanje   Vlasotince   Srđan Šušulić     subvencije   Dejan Jovanović   akcioni plan
@


 


[ Dodaj komentar ]