Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Čair dobio struju, biće rukometa u Nišu

rssBookmark and Share

06.06.2014. Mondo, Južne Vesti

Neizvesnost oko mesta odigravanja prve utakmice baraža kvalifikacija za Svetsko prvenstvo otklonjena je u četvrtak predveče

Čair dobio struju, biće rukometa u Nišu

Rukometna reprezentacija Srbije ipak će ugostiti Češku u niškoj dvorani Čair, gde je poslednjih godina uživala izvanrednu podršku, objavile su "Južne vesti".

U četvrtak je iznenada postalo neizvesno da li će se prvi meč baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru 2015. igrati na predviđenom mestu, jer je Čair zbog duga ostao bez električne energije.

Kako je objasnio direktor SC Čair Dragan Perić, nadležnima je tokom dana predočeno da "orlovi" ne mogu da treniraju u dvorani gde nema odgovarajuće podloge i da menjanje ambijenta manje od 48 sati pre utakmice može da utiče na rezultat.

"Posle četiri-pet razgovora nam je uključena struja", rekao je Perić.

Najbolji srpski rukometaši u večernjim časovima su izašli na "tarafleks" Čaira da treniraju, a utakmica je zakazana za subotu od 21 čas.

Revanš susret je 14. juna u Češkoj.

Prema Perićevim rečima, dug za struju iznosi oko 20 miliona dinara i otplaćuje se po reprogramu. Kako sportskom centru kasne uplate od grada, tako i čelnici Čaira kasne sa izmirivanjem obaveza prema EPS-u.


#   struja   Čair   rukomet   Dragan Perić   svetsko prvenstvo   Južne vesti
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima