Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dan sporta u Aleksincu

rssBookmark and Share

Aleksinac 02.07.2016.

U ponedeljak, sa početkom u 18 časova, održaće se sportsko popodne u glavnoj ulici ispred Turističko informativnog centra.

Dan sporta u Aleksincu

PROGRAM ODRŽAVANjA SPORTSKOG DANA 4.7.2016.

18,00 - Svečano otvaranje, (plesna grupa “Rondo“) 18,30 - Pikado, šah i stoni tenis 19,00 - Džudo - Karate 19,30 - Košarka - slobodna bacanja

U navedenim takmičarskim disciplinama mogu učestvovati svi zainteresovani građani Opštine Aleksinac, bez obzira na godine starosti. Prijavljivanje će se obavljati u prostorijama Kulturno informativnog centra (OTIS), u centru grada, svakog dana od 9 do 19 časova.

Za pobednike po sportskim disciplinama obezbeđeni su pehari, medalja i zahvalnice. Takođe, za pobednika u šahu (šahovska garnitura), za pobednika u slobodnom bacanju (košarkaška lopta), za pobednika u pikadu (garnitura pikada) i za pobednika u stonom tenisu (reket za stoni tenis).

ORGANIZATORI: OTIS, SPORTSKI SAVEZ I APP TEHNIČKA PODRŠKA:  Opštinski stonoteniski savez, Stonoteniski klub “Šumatovac“, Šahovski klub “Lav“, Košarkaški klub “Maksi Ko“, Džudo klub ”Aleksinac”, Karate klub ”Šumatovac” i plesna grupa ”Rondo”.

Aleksinačke vesti

Komentara: 0


#   Aleksinac   košarka   šah   karate   Maksi Ko   OTIS   Sportski savez   džudo   stoni tenis   pikado
@


 


[ Dodaj komentar ]