Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Delegacija Odbojkaškog saveza Srbije u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 25.10.2017. Južna Srbija Info

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović i član Gradskog veća Branislav Kačar priredili su večeras u Gradskoj kući prijem za delegaciju Odbojkaškog saveza Srbije u kojoj su bili predsednik OSS Zoran Gajić, privi potpredsednik OSS Ivan Miljković, predsednik OS Nišavskog okruga Ljubodrag Brkić i sekretar OSNO Milovan Stojadinović.

Delegacija Odbojkaškog saveza Srbije u Nišu

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović istakao je da je Niš grad sporta i da kao gradsko rukovodstvo nastoje da pruže maksimalnu podršku razvoju sporta. Takođe je naglasio da je odbojka jako popularan sport u Nišu i da će raditi, ne samo na njenoj daljoj popularizaciji, već i na obezbeđivanju uslova za postizanje vrhunskih rezultata.

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije zahvalio se rukovodstvu grada na prijemu i spremnosti da i dalje podržavaju odbojkaški sport u gradu . On je izjavio da je posebno impresioniran time koliko je niško rukovodstvo svesno da odbojka u ovom delu Srbije ima veliku perspektivu i obećao da će i oni kao savez pomoći time što će prihvatiti pruženu ruku čelnika Niša kako bi zajednički postigli bolje rezultate niških klubova. On je ovom prilikom i najavio da će poštanska štedionica biti generalni sponzor odbojkaške lige. Pre posete Gradskoj kući, Zoran Gajić i Ivan Miljković su u maloj sali hale Čair predstavnicima 30 klubova iz Nišavskog okruga uručili mikasa lopte.


#   Niš   Darko Bulatović   Poštanska štedionica   odbojka   Branislav Kačar   Odbojkaški savez srbije   Zoran Gajić
@DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima