Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dug Radničkog iz Niša dostigao 1,2 miliona evra, navijači protiv uprave

rssBookmark and Share

Niš 17.12.2014. Južna Srbija Info/Blic

Dug FK „Radnički“ iz Niša dostigao je 1, 2 miliona evra, račun je u blokadi, a dugovanja potražuju igrači, bivši treneri, radnici kluba.

Dug Radničkog iz Niša dostigao 1,2 miliona evra, navijači protiv uprave

Osim nezadovoljavajućih rezultata, finansijske krize, UO kluba početkom decembra smenio je trenera Sašu Mrkića, a uz to niški klub neće moći na Čairu da igra utakmice Superlige zbog suspenzije, jer stadion ne ispunjava osnovne uslove licenciranja.

Prema rečima predsednika kluba Vidaka Perovića klub je u zaista teškoj situaciji, da su za sada jedini prihodi koje klub dobija od Grada.

- Dugovanja su velika, grad je u krizi, veliki klubovi su u krizi, kao i Radnički. Za ovih šest meseci koliko sam u klubu, igrači su primili četiri plate. Loši su rezultati, tako da nema razloga za pobunu. Što se mene tiče, ja se trudim, dajem svoj novac, daju moji prijatelji, pomažemo klub koliko možemo, ali situacija je teška i komplikovana, tako da je za sada neizvesno bilo šta da se kaže - navodi Perović.

Nišlije su polusezonu završili porazom sa 12 bodova i zauzeli su pretposlednje mesto na tabeli pred zimsku pauzu. Ovaj period obeležilo je i nezadovoljstvo navijača koji su poručili upravi „napolje!“

- Nemam problem sa navijačima, oni imaju sa mnom. Niš ima dosta talenata, iz našeg grada potekla si bitna imena Stojković, Pantelić i mnogi drugi. Smtartam da uz jedan klub mora postojati škola fudbala, zaključuje Perović.

Na sajtu Meraklija stoji poruka i mišljenje o Upravi, za koju navijači nemaju reči hvale.

"Rat protiv uprave se nastavlja, Vidak i njegovi kadrovi moraju da napuste klub. Radničkom smo potrebni, idemo Meraklije“, poručile su pristalice kluba.

 


#   Niš   navijači   Radnički FK   Saša Mrkić   Meraklije   Vidak Perović   škola fudbala
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima