Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

KBS Naisus osvojio 16 medalja na KUP-u Srbije

rssBookmark and Share

15.10.2012.

Nakon prošlovikendnog uspeha, KBS "Naisus" postiže još veći uspeh osvojivši čak 16 medalja na KUP-u Srbije - 8 zlatnih, 5 srebrnih i 3 bronzana odličja.

KBS Naisus osvojio 16 medalja na KUP-u Srbije

U Hali sportova na Novom Beogradu KUP Srbije je trebalo da se održi 6. i 7.oktobra, ali usled zabrane bilo kakvog masovnog okupljanja od strane Ministarstva unutrašnjih poslova za 6.oktobar, deo takmičenja je morao da se odloži. Datum slobodan za održavanje istog bio je 13.oktobar, kada je održan KUP Srbije u konkurenciji pionira u borbama, te u svim starosnim konkurencijama u formama.

U konkurenciji od preko 350 takmičara iz cele Srbije, KBS "Naisus" još jednom potvrđuje svoje uspešno postojanje osvojivši 16 medalja.

Ekipu KBS "Naisus"-a predstavljali su:

pioniri:
-Đorđe Petrović (-25kg) - 5.mesto
-Lazar Jovančić (-29kg) - 5.mesto
-Bogdan Stanković (-40kg) - 5.mesto
-Nemanja Petrović (+40kg) - srebrna medalja

kadeti u formama:
-Uroš Mitrović - zlatna medalja

juniori u formama:
-Vukašin Zdravković - bronzana medalja
-Boris Janković - srebrna medalja
-Aleksandra Aćimović - zlatna medalja

seniori u formama:
- Stevan Ivković - 5.mesto
- Dušan Ivković - bronzana medalja
- Milan Stojiljković - bronzana medalja
- Miodrag Antić - srebrna medalja
-Nebojša Anđelković - 2 zlatne medalje

sinhroni par:
-Aleksandra Aćimović i Aleksandar Kaličanin - srebrna medalja

sinhroni tim:
- Aleksandar Kaličanin, Stevan Ivković i Vukašin Zdravković - zlatna medalja

Nakon prošlovikendnog uspeha, KBS "Naisus" postiže još i veći uspeh osvojivši 8 zlatnih, 5 srebrnih i 3 bronzana odličja, što je ukupno 16 medalja. Zadovoljan sam postignutim rezultatom te moram istaći Nemanju Petrovića koji je bio na dohvat osvajanja najsjajnijeg odličja, pobedivši čak trojicu svojih ljutih protivnika, ali je ipak poklekao u finalu.

A što se tiče takmičara u tehničkom delu KUP-a Srbije, Uroš Mitrović je ponovio uspeh sa Prvenstva Srbije i odbranio titulu. Takođe moram pohvaliti Aleksandra Kličanina, koji se okitio dvema zlatnim (u pojedinačnoj kategoriji i konkurenciji timova sa Vukašinom Zdravkovićem i Stevanom Ivkovićem) i jednom srebrnom medaljom (u konkurenciji parova sa Aleksandrom Aćimović).

Jedino ostaje žal za ekipnim plasmanom gde nam je falio samo bod za ekipno drugu poziciju te iako smo sa još dva kluba imali isti broj bodova, usled koeficijenta smo ostali bez pehara. - završio je Nebojša Anđelković, prvi čovek KBS "Naisus"-a i osvajač dve zlatne medalje na ovom KUP-u Srbije.



#   Naisus KBS   Milan Stojiljković   zlatne medalje   Uroš Mitrović   Nebojša Anđelković   srebrna medalja   bronzana medalja   zlatna medalja   Kup Srbije
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima