Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Leskovac finansira sportske klubove u gradu

rssBookmark and Share

Leskovac 22.09.2016.

Juče su podeljeni ugovori o finansiranju i sufinansiranju projekata u oblasti sporta. Ukupno 113 klubova i organizacija dobilo je sredstva na konkursu raspisanom za drugu polovinu godine, preko kojeg su opredeljena 23 miliona dinara.

Leskovac finansira sportske klubove u gradu

Isti iznos sredstava već je podeljen po konkursu za prvih šest meseci ove godine kada su podržani projekti 116 sportskih klubova.

- Kroz projektno finansiranje sporta, kulture, socijalne zaštite, informisanja težimo da izađemo u susret potrebama organizacija iz ovih oblasti i doprinesemo poboljšanju kvaliteta različitih segmenata života naših sugrađana. Nastavićemo da vas podržavamo i dalje, uz podsećanje da dobro isplanirate svoje budžete kako bismo preko projektnog finansiranja pokrili sve vaše aktivnosti. Svima vama želim puno uspeha u novoj sezoni. Neka vam naša podrška bude samo motiv više da naporno radite i trenirate jer bez želje i rada neće biti ni rezultata, kazao je gradonačelnik Leskovca u obraćanju predstavnicima sportskih klubova i organizacija.

Za projektno finansiranje sportskih klubova u toku ove godine opredeljeno je 46 miliona dinara, skoro duplo više nego 2013. Osim toga dodatnih 9 miliona dinara izdvaja se za naknade prevoza, a još 3,5 miliona za nabavku sportske opreme i rekvizita.


#   Leskovac   Gradsko veće   sport   finansiranje   klubovi   sufinansiranje   projektno finansiranje
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima