Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Meraklije htele da biju fudbalere Radničkog

rssBookmark and Share

14.02.2013. Autor: P.V.

“Prvo ću ja podneti ostavku i zatražiti da celokupna uprava to učini jer je nesposobna da ovaj klub vodi kako to dolikuje", kaže Banković.

Meraklije htele da biju fudbalere Radničkog
Novi štrajk Radničkog, usled finansijskih problema, ponovo je podigao Niš na noge. Dve nedelje pred početak prolećnog dela prvenstva Superlige situacija je postala alarmantna, tako da ni uplata od 2,5 miliona dinara nije pomogla da klub funkcioniše normalno. Prazna obećanja dovela su do toga da igrači u utorak ne otputuju na meč sa Borcem, što je moglo da ih košta – batina!?

“Svakome bi pukao film. Igrači su imali dovoljno razumevanja, a umalo da dobiju batine jer su navijači hteli da ih tuku zbog štrajka. Sprečili smo nekako da dođe i do takvih scena”, otkrio je potpredsednik Nišlija Zoran Banković za Novosti.

“Situacija je katastrofalna. Od uplaćene svote preko 800.000 je otišlo na deblokadu računa, još toliko na poreze i doprinose. Igračima je ostalo da podelimo 700-800.000 dinara što je smešno mala suma. Pa neće imati ni za kiselu vodu, strašno. Meni su obećali da će uplatiti još 2,5 miliona dinara u ponedeljak, ali ni to neće biti dovoljno da klub počne da funkcioniše normalno".

Legenda kluba kaže da je za četvrtak u 18.00 časova zakazan sastanak Upravnog odbora.

“Prvo ću ja podneti ostavku i zatražiti da celokupna uprava to učini jer je nesposobna da ovaj klub vodi kako to dolikuje. Neko mora da donese i neke pare, a ne da bude u UO samo za slikanje. Nema više laganja, maske moraju da padnu i da se zakaže Izborna skupština i klub preda ljudima koji će umeti da ga održe u Superligi. Ova uprava čiji sam ja deo to očigledno ne ume ili neće. Staviti klub u ovakav položaj dve nedelje pred start prvenstva je nedopustivo i neoprostivo. Radnički spasavaju samo promene”, tvrdi Banković.

Predsednik Slavoljub Vlajković je od gradskih otaca izdejstvovao budžet od 15 miliona dinara za prolećni deo, međutim, za funkcionisanje kluba potrebno je bar pet miliona mesečno.

Komentara: 0


#   navijači   Slavoljub Vlajković   Meraklije   Zoran Banković   izborna skupština
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima