Južna Srbija Info

Navijači Partizana samo bez simbola na Čair u nedelju

rssBookmark and Share

13.05.2016. Južna Srbija Info

Utakmica između FK Radnički Niš i FK Partizan, koja će biti odigrana u nedelju od 19 časova, u okviru 36. kola Superlige nosi epitet utakmice visokog rizika.

Navijači Partizana samo bez simbola na Čair u nedelju

Saopštenje FK "Radnički" iz Niša..

Ovim putem još jednom obaveštavamo navijače gostujućeg tima da na stadion neće biti dozvoljen ulaz sa navijačkim obeležjima Partizana zbog suspenzije izrečene od strane FSS-a, nakon dešavanja na nedavno odigranom susretu protiv Crvene Zvezde .

Na sastanku kojem su prisustvovali predstavnici oba kluba, Saveza, MUP-a i redarske službe ustanovljeni su detalji organizacije predstojeće utakmice. Biće angažovan maksimalan broj ljudstva, kako bi sve na stadionu i oko njega proteklo u najboljem mogućem redu. To je više od 200 redara, dok će policija po liniji rada, koji praktikuje, odrediti broj svojih pripadnika za obezbeđenje aktera predstojeće utakmice.

Takođe, na sastanku posvećenom organizaciji ove utakmice bilo je reči o svemu što bi moglo da predstavlja i najmanju pretnju za bezbednost, sa napomenom da će značajnu ulogu imati i sami navijači oba kluba.

FK Radnički, kao organizator utakmice, učiniće sve da utakmica sa Partizanom bude pravi praznik fudbala i protekne u najboljem redu. Apelujemo na građane da se ponašaju u skladu sa Zakonom. Na taj način posao bi olakšali i redarima i policiji.

Predlažemo da se na vreme kupe ulaznice, da se za dolazak do stadiona koristi javni prevoz jer će ulice oko stadiona biti zatvorene u vreme odigravanja meča i da se ranije dođe kako se na ulazima ne bi stvorila gužva. Zbog pojačane kontrole na ulazima stadiona, gledaoci su u obavezi da kod sebe imaju jedan od ličnih dokumenata (ličnu kartu, pasoš ili vozačku dozvolu).

Na samoj utakmici biće postavljeno nekoliko kamera za snimanje.

Komentara: 0


#   policija   navijači
@


 


[ Dodaj komentar ]