Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niški Radnički kreće od prvog kola u Ligi Evrope

rssBookmark and Share

Niš 25.05.2019. FK Radnički

Ishod finala Kupa Srbije u kojem je Partizan pobedio Crvenu zvezdu direktno je odlučio da fudbaleri niškog Radničkog i ove, kao i prošle godine, takmičenje na međunarodnoj sceni počnu od prvog kvalifikacionog kola za UEFA Ligu Evrope.

Niški Radnički kreće od prvog kola u Ligi Evrope

Nisporeni (Moldavija), Flora, Narva Trans (Estonija), Liepaja, RFS (Letonija), KR, Brejdablik (Island), Hibernians, Balzan, Gzira Junajted (Malta), Šamrok Rovers, Sent Patriks Atletik (Republika Irska), Široki Brijeg (Bosna i Hercegovina), Konahs Kvej Nomads (Vels), Akademija Pandev (Severna Makedonija), KuPS, RoPS, Inter Turku (Finska), Stumbras (Litvanija), kao i pobednik Kupa Luksemburga. Ovde treba dodati sedam pobednika preliminarne kvalifikacione runde i još 13 ekipa koje kreću od prvog kola, ali će tek nakon konačnog utvrđivanja spiska učesnika pasti ispod crte koja razdvaja povlašćene od nepovlašćenih.

Žreb za prvo i drugo kolo na programu je 19. juna, a Radnički u drugom svakako neće biti nosilac i za rivala će moći da dobije i neka vrlo atraktivna evropska imena, poput Ajntrahta, Vulverhemptona, Espanjola, Strazbura, šestoplasiranog tima italijanske lige, ali i Legije iz Varšave, Steaue, Malmea, Moldea, Apolona iz Limasola, ako prođu prvo kolo kvalifikacija.     

Partizan kreće od drugog kola, u kome će biti nosilac, a Čukarički, kao i Radnički, od prvog.


#   Niš   fudbal   Radnički FK   Akademija   Makedonija   Bosna i Hercegovina   Liga Evrope
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima