Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Novi trener Radničkog: Fizička priprema pre svega

rssBookmark and Share

Niš 25.03.2018. FK Radnički

Kormilo fudbalskog kluba Radnički preuzeo je prekaljeni Dragan Antić, a nakon prvih nedelju dana „Recko“ je u razgovoru za zvanični sajt kluba izneo impresije o prvim koracima u niškom superligašu.

Novi trener Radničkog: Fizička priprema pre svega

Radnički se od utorka priprema na Ohridu, gde je danas odigrao i prvu pripremnu utakmicu, u raportu iz Makedonije Antić navodi da se dosta vodi računa o fizičkoj pripremi igrača.

- Pripreme su bile više nego potrebne imajući u vidu kondicionu i tehničku spremnost ekipe. Verujem da ćemo nakon intezivnih priprema i uloženog rada biti spremni da na terenu pokažemo šta umemo, počeo je Antić.

Šef struke Radničkog potom se okrenuo današnjoj utakmici protiv FK Labunište. U kojoj su Nišlije slavile sa 4:2.

ohrid-Rezultat je mogao da bude mnogo ubedljiviji, ali nonšalantnost pojedinaca bila je uzrok konačnog rezultata. Makedonski drugoligaš je dao svoj maksimum i iskoristio dve greške naše odbrane i postigao dva gola. Zadovoljan sam delovima utakmice u kojima je ekipa ‘izašla’ u visoki presing i oduzimala loptu protivniku iz čega su se izrodile mnoge šanse. Međutim, još nisam zadovoljan kretanjem pojedinaca na terenu, jer stil igre koji ja zahtevam podrazumeva mnogo trčanja, borbe, požrtvovanja i discipline kako bi se došlo do rezultata koji naš klub očekuje. Preostaje nam još nedelju dana da radimo na taktičkom planu i poboljšamo fizičku spremu koliko je to moguće, jer činjenica je da pojedinci deluju kao da nisu ni prošli pripreme. Kod njih je evidentna loša fizička kondicija tako da ćemo na tome intenzivno raditi jer nas očekuju teške utakmice u narednom periodu- rekao je trener Radničkog Dragan Antić.


#   Niš   fudbal   Radnički FK   pripreme   Dragan Antić
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima