Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Olimpijski dečji karneval prošao kroz Pirot

rssBookmark and Share

Pirot 31.05.2016. Pirotske Vesti

U Pirotu je danas u centru grada organizovan Olimpijski karneval zahvaljujući kome su stotine pirotskih mališana mogli u svom gradu da osete deo olimpijske atmosfere koja očekuje naše sportiste na Olimpijskim igrama u Brazilu ovog leta.

Foto: Pirotske Vesti
Foto: Pirotske Vesti

Mališani su mogli da se druže i sa našim olimpijcem-atletičarem Nenadom Filipovićem.

Zamenik gradonačelnika Pirota Vidojko Panajotović zahvalio se organizatorima što su došli u Pirot.

-Ovo je lepa manifestacija i nadam se da ćemo na ovaj način krenemo sa pripremama za olimpijadu koja će se u Pirotu održati 2020. godine. Ovo je velika stvar, izuzetno mi je drago što se ogroman broje dece okupio na trgu u centru grada i grad Pirot će uvek podržavati ovakve akcije koje za cilj imaju promociju sporta i olimpizma među najmlađima-kazao je Panajotović.

Poznati srpski olimpijac-atletičar Nenad Filipović kazao je novinarima da je promoter ove izuzetno dobre akcije.

-Nije mi prvi put da dolazim u Pirot. Drugi put dolazim ovde da promovišem olimpijadu. Pogotovu što sam iz ovog kraja, onda mi je još draže da dođem ovde. Drago mi je što će mališani iz Pirota moći da osete bar deo olimpijske atmosfere, koja nas očekuje na Olimpijskim igrama u Brazilu-kazao je Filipović.


#   Pirot   atletika   karneval   olimpijada   Nenad Filipović   Vidojko Panajotović   Grad Pirot   Dečji karneval   Vidojako Panajotović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima