Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Poraz ”Delfina”, za 3. mesto sa Španijom

rssBookmark and Share

18.07.2015. Belami, Južna Srbija Info

Vaterpolo reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u finale Međunarodnog turnira u Nišu, pošto je u polufinalnom susretu, na bezenu Čair, izgubila od selekcije Grčke nakon izvođenja peteraca ukupnim rezultatom 12:9 (3:4, 0:1, 3:1, 2:2 – 4:1).

Foto: Belami
Foto: Belami

Grčka će u finalu u subotu od 12 sati igrati protiv Crne Gore, koja je u prvom polufinalnom meču pobedila Španiju sa 10:8 (4:3, 1:4, 3:0, 2:1), dok se Srbija i Španija od 10.40 sati sastaju za treće mesto.

Umorni srpski vaterpolisti igrali su slabo sa igračem više i zasluženo su poraženi posle izvođenja peteraca.

Srbija je početkom trećeg dela povela 6:3 i zatim stala u napadu, pa su Grci serijom 4-0 preokrenuli rezultat. Imala je Grčka i vođstvo od 8:7, ali je Slobodan Nikić 53 sekunde pre kraja izjednačio.

U našem timu, Duško Pijetlović je postigao tri gola, dok su se u strelce upisali i Slobodan Nikić, Milan Aleksić, Filip Filipović, Andrija Prlainović i Stefan Mitrović. Kod Grka su po dva gola upisali Milonakis, Funtulis i Vlahopulos.

Turnir i Nišu je pripremni za nacionalne timove pred učešće na prvenstvu sveta od 27. jula do 8. avgusta u ruskom gradu Kazanju.


#   Grčka   vaterpolo   reprezentacija   poraz   Stefan Mitrović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima