Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radnički: Remi na Čairu

rssBookmark and Share

Niš 18.03.2016. V.Andrejić

U sudaru najbolje odbrane, i jednog od najneefikasnijeg napada u ligi nije se očekivalo mnogo golova.
Ipak, nije se očekivalo ni da susret bude završen najnepopularnijim rezultatom

Foto: FK Radnički
Foto: FK Radnički

Bez golova na “Čairu” su odigrali domaći Radnički i gosti iz Novog Pazara. Podmlađeni sastav Radničkog nije uspeo da nastavi pobedonosni niz, ali je nastvaio sa osvajanjem bodova. Ovog puta je to jedan bod, ali dovoljan, da se za sada, zauzme četvrto mesto na tabeli.

Prvo poluvreme je proteklo u igri na sredini terena, bez irazitih prilika za gol i gde su se svi napadi, obeju ekipa, završavali u visini kaznenog prostora protivničkih ekipa.

Najbolju priliku za gol su imali gosti iz Novog Pazara u 31. minutu. Ubiparip se na ivici šesnaesterca lepo oslobodio Darka Bulatovića i uputio pravi projektil ka golu Jovanovića. Golman domaćih je bio na visini zadatka i odbranio ovaj jak i precizan šut gostujućeg napadača, skrenuvši loptu u korner.

Beležimo i dobar šut Zlatkovića u 19. minutu i sigurnu odbranu Jovanovića. Radnički je pokušavao, uglavnom šutevima iz daljine, ali su Bogdanović, Darko Bulatović i Todorović bili neprecizni.

Drugo poluvreme je donelo više uzbuđenja. Videli smo nekoliko izglednih prilika za postizanje golova.

U 51. minutu, Saša Marjanović je dobro izveo slobodan udarac, ali je njegovu loptu ukrotio golman Živković.

Igrao se 54. minut. Na jedan centaršut gostujućih fudbalera, krenuli su golman Jovanović i štoper domaćih Lakić-Pešić, koji je izbacio loptu u korner. Nakon toga je došlo kraće prepiprke naši fudbalera zbog koje im je sudija Popović pokazao žute kartone. Nakon izvedenog kornera, došlo je do velike gužve u kaznenom prostoru Radničkog i u poslednjem momentu je Lakić-Pešić otklonio opasnost ispred gola Radničkog.

U 56. minutu, Radivojević je nakon centaršuta odlično šutirao glavom, a Aleksandar Jobanović ponovo maestralno odbranio udarac, sprečivši tako goste da dođu u vođstvo.

Uzvratio je Radnički u 62. minutu. Marjanović je odlično upsolio Todorovića koji je za malo bio neprecizan.

Najbolju šansu za postizanje gola na utakmici su imali gosti, i to u 72. minutu. Nakon kombinacije gostujućih fudbalera na ivici šesnaesterca, Ubiparip se našao “oči u oči” sa golmanom Jovanovićem, ali je ovu stopostotnu šansu upropastio, šutirajući sa nekih 11-12 metara pored gola.

U 82. minutu, Radnički je izveo korner, lopta je preletela buket igrača ispred gola Pazaraca, a jedan odbrambeni igrač u plavom dresu je uštopovao loptu rukom, međutim sudija Popović se nije oglasio. Usledili su protesti domaćih igrača, ali iz cele situacije, jedino je Radoš Bulatović dobio žuti karton zbog prigovora.

RADNIČKI NIŠ – NOVI PAZAR 0:0

STADION “Čair” Niš
GLEDALACA oko 3000
SUDIJA: Marko POPOVIĆ
ŽUTI KARTONI: Jovanović, Lakić-Pešić, Radoš Bulatović (RADNIČKI NIŠ), Micevski (Novi Pazar)

RADNIČKI NIŠ: Aleksandar JOVANOVIĆ, Miloš PETROVIĆ, Radoš BULATOVIĆ, Nemanja LAKIĆ-PEŠIĆ, Darko BULATOVIĆ, Vladimir BOGDANOVIĆ, Petar KRSTIĆ (od 66. min. Nikola MITROVIĆ), Saša MARJANOVIĆ, Andreja APOSTOLOVIĆ, Miodrag TODOROVIĆ (od 86. min. Lazar MITROVIĆ), Marko MRKIĆ.

NOVI PAZAR: Mladen ŽIVKOVIĆ, Jovica VASILIĆ, Jasmin TRTOVAC, Dušan PANTELIĆ (od 89. min. Dino ŠARAC), Bruno MATOS (od 90. min. Nemanja AHČIN), Vojo UBIPARIP (od 83. min. Dino ZILKIĆ), Vladimir RADIVOJEVIĆ, Nemanja VIDIĆ, Nemanja ZLATKOVIĆ, Darko MICEVSKI, Miloš TINTOR.

Do kraja utakmice Radnički nije uspeo da postigne gol, pa je utakmica završena bez pobednika.

Sledeću utakmicu Radnički igra u Subotici, gde će mu domaćin biti Spartak.

 

fkradnickinis.rs


#   Niš   Čair   fudbal   Miloš Petrović   Radnički FK   Darko Bulatović   Novi Pazar   Nikola Mitrović   Aleksandar Jovanović   Nemanja Lakić-Pešić   Saša Marjanović   Miodrag Todorović   Andreja Apostolović   Novi Pazar FK   Marko Mrkić
@NisRadnicki @DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima