Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radnički remizirao: Mladost - Radnički 1:1

rssBookmark and Share

Niš 18.08.2019. Južna Srbija Info

U utakmici petog kola Superlige Srbije fudbaleri Radničkog odigrali su 1:1 protiv Mladosti u Lučanima. U prvom poluvremnu igralo se veoma agresivno, a domaćin je uspeo da povede u 17. minutu preko Radivojevića.

FK Radnički
FK Radnički

Radnički je izjednačio devet minuta kasnije. Asistirao je Todorovski, a pogodio Mihajlović, koji je na taj način postigao peti gol u prvenstvu i učvrstio se na čelu liste strelaca.

Niški tim je od 51. minuta imao igrača više na terenu zbog drugog žutog kartona fudbalera Mladosti Stojanovića, a u nastavku i pored konstantne inicijative nije uspeo da postigne pobedonosni gol.

MLADOST – RADNIČKI 1:1 (1:1)

Lučani, 17. avgusta. Sudija: Momčilo Marković. Strelci: 1:0 Radivojević 17.- 1:1 Mihajlović 26. Žuti kartoni: B. Milošević, Stojanović (Mladost), S. Đorđević, Todorovski, Čumić (Radnički). Crveni karton: B. Milošević (Mladost).

MLADOST: Zečević, Andrić, Jovanović (od 90. Pešić), Leković, B. Milošević, I. Milošević, Pavlović (od 54. Stojanović), Radivojević, Šatara, Sekulić, Suraka (od 83. Odita).

RADNIČKI: Petrović, Ostojić, L. Đorđević, S. Đorđević, Todorovski, Bondarenko (od 69. Batrović), Jovanović (od 81. Stojanović), Jirka, Tomić (od 60. Čumić), Haskić, Mihajlović.

Izjave trenera:

Simo Krunić, Radnički:

-U Lučanima je uvek teško igrati. Čestitao bih i jednoj i drugoj ekipi na borbenosti. Ovo je prema mom mišljenju bila izjednačena utakmica. Mogli smo sa igračev više da dođenmo do pobede, imali smo nekoliko prilika, ali nismo imali sreće. Sa druge strane raduje me što smo se malo podigli u odnosu prethodne dve utakmice, iako smo u njima pobedili, a večeras odigrali nerešeno. Smatram da smo podigli nivio igre, moji fudbalaleri su više trčali i borili se i ja im na tome čestitam. I Mladost je imala svoje šanse. Mi smo u situaciji kada smo imali igrača više u drugom poluvremenu dozvolili sebi da izgubimo loptu na 16 metara od gola i malo je falilo da tada primimo pogodak i izgubimo meč. U svakom slučaju zadovoljan sam što smo podigli nivo igre i verujem da smo na pravom putu da budemo Radnički iz prošle godine, jer svi znate koliko igrača se promenilo u odnosu na taj period.

 

Goran Stanić, Mladost:

-Utakmice između Mladosti i Radničkog uvek su zanimljive i neizvesne, a tako je bilo i večeras. Mi smo u ovom meču imali otežavajuću okolnost jer smo skoro celo drugo poluvreme igrali sa igračem manje. Što se tiče prvog poluvrema, publika je mogla da vide agresivnu igru na obe strane, ali ne i velike šanse. U nastavku smo imali taj hendikep sa crvenim kartonom, ali smo bili disciplinovani i čvrsti u bloku i nismo dozvolili Radničkom da stvori puno prilika, ačak smo posle kontri imali dve situacije da dođemo do dva tri boda. Ipak, kada se podvuče crta ja nisam nezadovoljan ovim rezultatom.


#   Niš   fudbal   Radnički FK   Mladost FK Lučani
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima