Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radnički: Vredan bod sa Banovog brda

rssBookmark and Share

20.08.2017. FK Radnički, Južna Srbija Info

Juče su se na Banovom brdu u Beogradu u 20 časova sastali timovi FK „Čukarički“ i FK“Radnički“. Ekipa Radničkog je na ovaj meč došla vezavši prethodno tri pobede nad Zemunom, Mačvom i Radom sa osvojenih 9 bodova i sa jednom utakmicom manje.

Radnički: Vredan bod sa Banovog brda

Kako je i najavljeno na pres konferenciji povodom ove utakmice da će Radnički igrati svoju igru, Nišlije su se svim silama trudile da nametnu svoj tempo što je dalo rezultata u velikom delu drugog poluvremena, ali je utakmica pored nekoliko šansi za oba tima završena podelom bodova i rezultatom od 0:0. Kada su žuti kartoni u pitanju skor je bio nešto drugačiji.Domaćini su na ovoj utakmici zaradili dve opomene, jednu u 65.minutu a druguubrzo potom u 68. minutu dok su gosti kući poneli jedan žuti karton, dobivši ga u 55.minutu.

Boje Radničkog iz Nišu su branili: 01 Živković,13 Aksentijević, 06 Tomić,26 Simunović, 19 Subić,18 Kovačević,24 Jovanović,08 Stojanović Sl, 11 Arsić, 80 Golubović i25 Pavkov. Rezerve su bili:12 Brać, 05 Stevanović, 07 Stojanović S.,09 Mrkić,14 Petrović, 23 Ivanović,33 Stanković. Kao izmene na teren su ušli i Miloš Petrović, Saša Stojanović i Nikola Stevanović. Utakmicu je pred oko 500 gledalaca sudio Nenad Đokić. Nakon ove utakmice Radnički je nastavio niz utakmica bez poraza osvojivši deset bodova pred zaostali meč sa lučanskom Mladošću koji se igra već naredne srede na Čairu sa početkom od 18 časova.


#   fudbal   Miloš Petrović   Radnički FK   Saša Stojanović   Čukarički FK
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima