Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Rastavac iskreno: Nemamo kvalitet za drugo mesto

rssBookmark and Share

05.11.2015. Real sa Nišave

Sportski direktor Marko Jovanović i šef stručnog štaba Milan Rastavac otvoreno i iskreno o trenutnim dometima i onome što fali da Radničkom da dosegne, njima i navijačima, toliko željenu drugu poziciju.

Rastavac iskreno: Nemamo kvalitet za drugo mesto

Prošlo je nekoliko dana i prespavanih noći od subotnjeg poraza na Čairu. Svi smo ga preemotivno primili, mnogi su i preterano reagovali i dozvolili da im emocije savladaju razum. Bilo je dosta ružnih scena, a zbog dve osobe uličarskih manira, scene posle utakmice su potisnule dešavanja na terenu u drugi plan.

Kada se pogleda tabela i uporede ostali rezultati, pobeda nam je donosila mnogo - drugu poziciju na tabeli i što je najvažnije još veću dozu samopouzdanja za sledeće bitke koje nas čekaju i u Kupu i u nastavku prvenstva. Ovako, rezultati kod kuće i prosuti bodovi na Čairu umanjuju u značajnoj meri uspehe na gostujućim terenima.

Ako hoćemo svi da budemo iskreni, nemamo mi ekipu koja kvalitetom zaslužuje drugo mesto. Tako da na kraju sve dođe na svoje. Naše je da, zbog jednog poraza, ne odstupimo od ideje koje smo se držali svih prethodnih meseci, koja nas je dovela do sasvim zadovoljavajućih ostvarenja, iznad svih očekivanja. Nastavićemo predano da radimo, a nadam se da će nam se negde i vratiti za one prečke - iskreno za Narodne kazuje Milan Rastavac.

Šta na tu temu kaže sportski direktor Radničkog.

Vrlo malo nam fali. Eto, da smo bili u finansijskoj mogućnosti da zadržimo Trufunovića, već bi bili drugi. Ovako sa ovim materijalnim i sportskim kapacitetima smo među prvih šest. Sad sve ostalo zavisi od sportske sreće. Da su umesto prečki bili golovi, sad bi se pevala druga pesma - kaže Marko Jovanović i nastavlja - Sad mi je žao što nismo doveli Zorića iz Borca. Premišljali smo se, zato što je AEK-ov igrač na pozajmici, i to je prevagnulo. A eto, momak nam dade gol.

Idemo dalje. Slede utakmice sa OFK Beogradom i Crvenom Zvezdom, protivnicima od kojih ćemo se više plašiti zbog kuhinje van terena, nego zbog samih protivnika. Prezimena poput Bekvalca i Terzića sve govore.

Slede nova dokazivanja.


#   fudbal   Radnički FK   Superliga   Milan Rastavac   OFK Beograd   Marko Jovanović
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima