Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Rastavac nastavlja borbu za Evropu

rssBookmark and Share

11.09.2015. Sanja Mirković

U okviru 9. kola Superlige Srbije, Radnički će u nedelju od 19 časova na Čairu ugostiti ekipu Mladosti iz Lučana.

Rastavac nastavlja borbu za Evropu

Tim povodom danas su se novinarima obratili šef stručnog štaba, gospodin Milan Rastavac i fudbaler Saša Marjanović.

U uvodnom delu gospodin Rastavac je govorio o predstojećem izazovu i dodao da se raduje nastavku Superligaškog fudbala koga smo se svi zaželeli:
"U ovu utakmicu ulazimo sa željom da pre svega odigramo dobro i da osvojimo 3 boda. Ne kažem niti verujemo da će to biti lako, kao što nije bilo lako ni u jednoj utakmici koju smo do sad odigrali, ali verujemo da imamo kvaliteta i sposobnosti da dođemo do pobede. Izuzetno bi nam bilo značajno da nastavimo niz osvajanja bodova i kod kuće i na strani sa, pre svega, pobedom u ovoj utakmici. Ne može nijedna ekipa, pa ni mi, da igra i pobeđuje lepršavo u svakoj utakmici, ali imamo obavezu i do sad smo uspevali da osvajamo bodove, da prikažemo jednu sliku na terenu koja kaže da svi daju sve od sebe i da nam je to zalog da pravimo nešto što je igra koja može da donosi pobede.", rekao je Rastavac.

Što se tiče sastava tima Aleksandar Jovanović je u trenažnom procesu, Anton Zemljanuhin završio je obaveze sa reprezentacijom i ponovo je u timu. Miloš Krstić trenira sa ekipom i najverovatnije će biti na raspolaganju šefu za nedeljni meč. Tim će biti oslabljen za napadača Trifunovića koji je pre nekoliko dana napustio klub.

Trener je naglasio da je podrška u ovom trenutku neophodna i smatra da je naš klub zaslužuje.

"Prošlo je 8 meseci kako funkcionišemo zajedno i verujem da niška publika i niška javnost shvata da nama sad treba pomoć. Ta podrška je uvek bitna, ali mislim da je izuzetno značajno da u ovom momentu nastavimo da dobijamo podršku, da nastavimo da dajemo sve od sebe da bi ta podrška bila uzvraćena i da nastavimo da osvajamo bodove. Svi veliki klubovi imaju i veliku podršku tako da zajedno sa timom i sa klubom mora i ona da raste, inače nećemo postati veliki. Ja verujem da će naši navijači prepoznati ovaj momenat i nastaviti i dalje da nas podržavaju."

Rastavac se osvrnuo i na protivnika iz Lučana:
"Što se tiče ekipe Mladosti oni su ekipa koja se najbolje pojačala u prelaznom roku. Dosta osciliraju sa rezultatima, ali imaju veliki broj kvalitetnih igrača. Oni će naravno tražiti svoju šansu kroz njihovu ideju igre, a na nama je da  to sprečimo i da nametnemo sebe kao dominantan tim u ovoj utakmici."

Saša Marjanović kaže da je tim spreman za novi izazov i da se vredno radilo za vreme dvonedeljne pauze:
"Očekuje nas teška utakmica, u goste nam dolazi veoma dobar protivnik sa nekoliko pojedinaca koji mogu da nam naprave problem. Mi smo iskoristili ove dve nedelje da dobro radimo i dobro se pripremimo za nastavak prvenstva i ovu utakmicu, tako da očekujem pre svega kvalitetan meč i povoljan rezultat."

Karte će biti u prodaji od subote, u prodajnim objektima TON-a, po sledećim cenama : JUG 150 dinara, ISTOK/ZAPAD 300 dinara, LOŽA 600 dinara. Na dan utakmice karte će biti dostupne i na istočnoj tribini stadiona i biletarnici hale Čair, od 16 časova. Parking kod istočne tribine biće besplatan od 6 ujutru pa sve do završetka meča. Ulaz za penzionere biće besplatan na južnoj tribini, a za dame na svim tribinama stadiona Čair. Meč počinje od 19 časova.


#   fudbal   navijači   Radnički FK   Aleksandar Jovanović   Milan Rastavac   Anton Zemljanuhin   Miloš Krstić   Saša Marjanović   Mladost FK Lučani   šef stručnog štaba
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima