Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Real sa Nišave" usporio: Radnički : Čukarički 0:0

rssBookmark and Share

Niš 12.12.2015.

U premijernoj utakmici 21. kola, Radnički i Čukarički si igrali bez golova 0:0 i podelili bodove.

"Real sa Nišave" usporio: Radnički : Čukarički 0:0

Šteta je što domaći nisu imali malo više sreće u samoj završnici utakmice, kada nisu uspeli da savladaju golmana Čukaričkog.

Prvo poluvreme je proteklo u borbenoj igri, na sredini terena bez izglednih šansi za postizanje pogodoaka. Pokušavao je Đuričković, šutevima sa distance, ali nedovoljno dobro da se savlada golman Stevanović.

Zemljanuhin se oprobao u 44. minutu, sa nekih dvadesetak metara i dobro zagrejao dlanove Stevanovića, koji je krajnjim naporom izbacio loptu u korner.

Pokušali su i gosti, preko Andrije Pavlovića u 31. minutu, koji je šutirao sa ivice šesnaesterca Radničkog, ali nedovoljno dobro da se savlada golman kvaliteta kakav je Aleksandar Jovanović pa se na poluvreme otišlo bez pogodaka.

U drugom poluvrenmenu je nastavljena bitka između dva kaznena prostora, a u 73. minutu, na golu Radničkog je debitovao ruski internacionalac, Ivan Konovalov, koji zamenio povređenog Aleksandra S. Jovanovića.

U 81. minutu, najbolja šansa u dotadašnjem delu utakmice za Radnički. Nakon driblinga Zemljanuhina pored desne aut-linije, kirgistanski reprezentativac je uputio dobar centaršut u kazneni prostor gostiju, loptu je zahvatio glavom Blažić, ali se stativa isprečila slavlju domaće ekipe.

U samoj završnici utakmice, u razmaku od tridesetak sekundi, u pravoj opsadi gola Čukaričkog, pogodili su igrači Radničkog prečku, a u nastavku akcije, nakon nekoliko izblokiranih pokušaja da postigne pogodak, Đuričković je bio zamalo neprecizan.

Gosti, u drugom poluvremenu nisu ozbiljnije zapretili golu Radničkog, i na osnovu svega viđenog na terenu, mogu biti prezadovoljni osvojenim bodom.

Radnički sledeću utakmicu igra u sredu, kada gostuje Radniku u Surdulici.


RADNIČKI NIŠ : ČUKARIČKI 0:0

STADION “Čair” Niš
GLEDALACA oko 3500
SUDIJA: Nenad Đokić
ŽUTI KARTONI: Aleksandar Jovanović, Đuričković (Radnički Niš), Pavlović, Mandić, Branislav Janković, Matić (Čukarički)

RADNIČKI NIŠ: Aleksandar S. Jovanović (od 73. min. Konovalov), Radoš Bulatović, Lakić-Pešić, Blažić, Darko Bulatović, Tomić, Đuričković, Marjanović (od 66. min. Apostolović), Ašćerić, Aleksandar Jovanović, Zemljanuhin.

ČUKARIČKI: Stevanović, Ranđelović, Adi, Bašanović, Nikola Janković, Branislav Janković, Srnić, Matić (od 90. min. Boljević), Mandić (od 80. min. Jovanović), Pavlović, Mirosavljević.

fkradnickinis.rs


#   Niš   fudbal   Radnički FK   Branislav Janković   Darko Bulatović   Aleksandar Jovanović
@NisRadnicki @DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima