Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Prepun „Čair“ čeka crno-bele!

rssBookmark and Share

03.11.2012. Autor: B. J. - M. Z. | Foto: Konstantin Kamenov

Posle dugo godina, u Niš na megdan sa Radničkim stiže srpski šampion Partizan (13.30, TV „Arena“), koga će dočekati čak 11.000 gledalaca na umivenom niškom „Čairu“.

Prepun „Čair“ čeka crno-bele!

Biće to derbi kao u stara dobra vremena, s tim da je akcenat i ovaj put na navijačima, posebno gostujućim, koji su se makljali između sebe pre nekoliko nedelja na rukometnom meču Lige šampiona baš u ovom gradu. Budući da se očekuje dolazak većeg broja navijača crno-belih iz obe zavađene frakcije, „Zabranjenih“ i „Alkatraza“, utakmica je proglašena mečom visokog rizika i preduzete su najviše mere obezbeđenja, a policija je najavila i da će ceo meč snimati kamerama.

Kada je reč o fudbalskom delu ovog okršaja, oba tima imaju probleme. Radnički je prošle nedelje popio „petardu“ od OFK Beograda, dok je Partizan sredinom nedelje pukao u Kupu od čačanskog Borca.

-Očekuje nas veliki izazov, dolazi nam protivnik koji je možda i najteži u prvom delu sezone. Partizan je na poslednjem meču neplanirano poražen i verujem da će našu utakmicu shvatiti ozbiljno. O motivu za nas ne treba govoriti, dobra igra i pozitivan rezultat bi nam mnogo značili - ističe Aleksandar Ilić, trener Nišlija.

Njegov kolega na drugoj strani Vladimir Vermezović neće kao u sredu poslati rezerviste na teren, već najavljuje čak 10 promena u odnosu na tim koji se izblamirao protiv Čačana u Humskoj.

-Čeka nas veoma značajna utakmica s obzirom na to da nam je prvenstvo najvažnije. Protivnik je vrlo nezgodan, biće pun stadion... Drago mi je što ćemo posle dužeg vremena ponovo igrati na „Čairu“. Igrači u dobrom raspoloženju čekaju naredni meč, a svaka tri dana imaju priliku za dokazivanje. Verujem da su već zaboravili na Borac i da će čiste glave ući u naredni duel - kaže Vermezović.

Na derbi za 300 dinara!


Cene karata za jug i sever su 300 dinara, za zapad i istok po 500 dinara, a za ložu 1.000 dinara. Takođe, na biletarnici „Čaira“ je moguća zamena vaučera za sve Nišlije vlasnike sezonskih karata.


#   policija   OFK Beograd   Aleksandar Ilić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima