Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Surdulička "tvrđava" ispit za Zvezdinu "artiljeriju"

rssBookmark and Share

Surdulica 13.08.2015. Mondo, Južna Srbija Info

Debitant u srpskoj Super ligi ove sezone, a i cele prošle, nije poražen pred svojim navijačima!
Ovog vikenda dočekuju Crvenu zvezdu.

Surdulička "tvrđava" ispit za Zvezdinu "artiljeriju"

Nema sumnje da se za nedelju u Surdulici sprema spektakl. Debitant u najjačem rangu domaćeg fudbala, Radnik, prvi put u zvaničnoj utakmici ugostiće Crvenu zvezdu, u 6. kolu Superlige Srbije.

Do sada se nisu sastajali, ali bez obzira što Radnik igra svoju debitantsku sezonu u Superligi, crveno-bele uopšte ne čeka lak posao.

Gledajući statistiku, Radnik je poslednji put poražen u prvenstvenoj utakmici pred svojim navijačima još 5. aprila 2014. godine! Od tada su odigrali 21 utakmicu u Surdulici i upisali 15 pobeda, uz šest remija. Postigli su u tim mečevima 38 golova, a primili samo sedam.

Poslednji klub koji je odneo tri boda iz Surdulice bila je Dolina i to golom u četvrtom minutu nadoknade za 1:0.

Iz "keca u dvojku"
Zanimljivost ove utakmice je što su vodeći ljudi u upravama ovih klubova braća Tončev iz Surdulice. Da li će ponovo Zvezda gubiti na poluvremenu, a dobiti na kraju, priče su za kladioničare.

U toj sezoni, 2013/14, Radnik je tri puta poražen kao domaćin. Prošle sezone, takođe u Prvoj ligi, kao i u dosadašnja dva meča Superlige - nijednom. Protiv Vojvodine u 2. kolu bilo je 2:2, a u 4. kolu je pobeđen Borac 1:0.

Radnik je, međutim, u prvih pet kola osvojio pet bodova, a Crvena zvezda je u prethodne dve utakmice pokazala da ulazi u formu, uz to je i jedini neporažen tim u ligi, tako da će ekipa Mladena Milinkovića morati dobro da se potrudi da bi zaustavila favorizovanog rivala.

Radnik, čiji je gazda Novica Tončev, brat člana uprave Zvezde u ostavci Ivice Tončeva, spreman je za fudbalski praznik.

Milorad Mažić određen je za glavnog sudiju. Pomoćnici će mu biti: Milovan Ristić, Dabilor Đurđević, Jovica Milin, Robert Kiš Čepegi i Novak Simović.

Renovirani stadion u Surdlici ima 3.550 mesta. Cene karata od 300 do 700 dinara. Nema besplatnih karata.

Nema sumnje da nas u nedelju od 17 časova (TV Arena Sport 3) u Surdulici očekuje izuzetno zanimljiv meč 5. kola Superlige.

 


#   Surdulica   fudbal   Ivica Tončev   Novica Tončev   Crvena Zvezda FK   Radnik FK   TV Arena   Crvena Zvezda
@crvenazvezdafk @FKRadnik @arenasport_tv @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima