Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Takmičenje u plivanju za učenike lekovačkih osnovnih i srednjih škola

rssBookmark and Share

Leskovac 23.11.2018. Južna Srbija Info

U organizaciji Saveza za školski sport grada Leskovca, juče je na bazenu SRC „Dubočica“ održano opštinsko takmičenje za učenike osnovnih i srednjih škola. Na takmičenju je učestvovalo preko 180 deteta iz skoro svih osnovnih i srednjih škola našeg grada.

Takmičenje u plivanju za učenike lekovačkih osnovnih i srednjih škola

Svi osvajači prvog, drugog i trećeg mesta su dobili medalje i diplome, a samo najbolji izborio je pravo da učestvuje na republičkom takmičenju, koje se održava u Kragujevcu 5. decembra ove godine.

Plivale su se sve discipline i to kraul, leđno, prsno i delfin, a kategorije su bile podeljene 1. i 2. razred, 3. i 4, 5, 6, 7. i 8. razred kod osnovnih, a kod srednjih škola 1. i 2. razred i 3. i 4. razred.

Najbolja osnovna škola po osvojenim medaljama na današnjem takmičenju je OŠ „Josif Kostić“ , zatim sledi OŠ „Svetozar Marković“ i na trećem mestu je OŠ „Vožd Karađorđe“. Što se tiče srednjih škola najbolja je Gimnazija, zatim sledi Tehnička škola “Rade Metalac“ i na trećem mestu je Medicinka škola.

Medalje i diplome je delila gradska većnica za sport Brankica Stamenković i predstavnici Odbora za bolesti zavisnosti i verskih sekti.


#   Leskovac   plivanje   učenici   tehnička škola   takmičenje   Svetozar Marković   takmičenje u plivanju
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima