Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Uspeh Prokupačkih kik boksera

rssBookmark and Share

Prokuplje 05.06.2013. Autor: M.Maksimović

Kik boks klub „Tims“ iz Prokuplja predstavljali su četiri takmičarke i dva takmičara, koji su zabeležili sjajne rezultate

Uspeh Prokupačkih kik boksera

U Zemunu je održano prvenstvo Srbije za juniore, kadete i žene kik boksu u disciplini ful kontakt. Na prvenstvu je učestvovalo 40 klubova sa 200 takmičara. Kik boks klub „Tims“ iz Prokuplja predstavljali su četiri takmičarke i dva takmičara, koji su zabeležili sjajne rezultate. Zlatnu medalju osvojila je Katarina Orlović, dok su srebrna odličja pripala Tamari Jovanović, Katarini Rančić, Ivi Dinić i Dušanu Radoviću.

- Zadovoljan sam uspehom i smatram da su deca bila spremna, što potvrđuje činjenica da su imali po dva meča dnevno. Oduševili su me zbog velike borbenosti i mogu slobodno da kažem da bi doneli i više medalja da smo imali malo bolje i korektnije suđenje, kaže Slobodan Mitić, trener KBK „Tims“.

Inače, ovo je samo nastavak serije uspešnih rezultata naših takmičara u boksu i kik boksu. Na nedavno održanom prvenstvu Srbije za mlađe kategorije i žene, koje je održano u Loznici, pored uspeha i medalja članova BK „Topličanin“ treba pomenuti i uspehe takmičara BK „Toplica“ koji su osvojili četiri medalje. Srebrne medalje osvojili su Katarina Orlović, Jovana Krstić, Dušan Đorđević i Dušan Radović.

- Izuzetno smo zadovoljni postignutim rezultatima u Loznici. Časno smo branili boje kluba i grada i svima smo ponovo skrenuli pažnju na rad u BK „Topličanin“ i BK „Toplica“. Kao trener zahvalio bih se svim našim učesnicima, pomoćnom treneru Aci Prendiću, kao i ljudima iz Opštine Prokuplje koji se brinu o sportu i koji su nam pomogli da učestvujemo na ovim prvenstvima, zaključio je Mitić.


#   Prokuplje   Toplica reka   Slobodan Mitić   kik boks   Katarina Orlović   Jovana Krstić   Prvenstvo Srbije
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima