Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Uspeh Ski kluba "Besna kobila" u Makedoniji

rssBookmark and Share

Vranje 13.03.2018. Južna Srbija Info

U Makedoniji na Mavrovu, tokom vikenda, organizovana je trka u disciplini veleslalom za devojčice i dečake do 16 godina.

Uspeh Ski kluba "Besna kobila" u Makedoniji

Trka je vožena u okviru Alpskog kupa Makedonije i bodovana je za državno prvenstvo Makedonije. Osim domaćih takmičara, učestvovali su i skijaši iz Bugarske, Srbije i Velike Britanije, ukupno 97. Skijaški klub Besna kobila iz Vranja nastupio je sa 11 svojih takmičara, koji su osvojili jednu zlatnu i četiri bronzane medalje. Prvo mesto i zlatna medalja pripala je Dunji Arsić. Bronzane medalje osvojili su Nikolina Stamenković u kategoriji devojčica do 8 godina, Lenka Stanković u kategoriji devojčica do 12 godina, Emilija Arsić u kategoriji do 14 godina i Andrija Đorđević u kategoriji dečaka do 14 godina. Od ostalih  takmičara, Mia Dedinac je zauzela 4. mesto, Kaji Sretić i Milici Mitić pripalo je 7. mesto, a Jovana Jovanović je trku završila na osmom mestu. Nadmetali su i Vukan Đorić i Ilija Stojanović, koji nisu uspeli da završe trku.Odličan organizator i domaćin trke bio je ski klub Snow Sport iz Gostivara.  Do kraja sezone Ski klub Besna kobila ima još jednu  trku iz kalendara Alpskog kupa Srbije i poslednjeg vikenda u martu još jednu međunarodnu trku na Mavrovu. Poslednji ovogodišnji ski kamp na Staroj planini biće organizovan sredinom ovog meseca.


#   Vranje   Besna Kobila   prvo mesto   Makedonija   Državno prvenstvo   zlatna medalja   Mia Dedinac   Ski klub Besna Kobila   Jovana Jovanović   Ana Jovanović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima