Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zasijaće reflektori u Surdulici u subotu

rssBookmark and Share

Niš 25.09.2015. Mondo, Južna Srbija Info

FK Radnik prvi put igra u večernjem terminu, na svom stadionu.
Dočekuje drugoplasirani Javor iz Ivanjice.
Uspela generalna proba reflektora.

Zasijaće reflektori u Surdulici u subotu

Istorijska utakmica igra se u subotu u Surdulici. Po treći put ove sezone!

Prvo je to bilo kada je Radnik pred svojim navijačima debitovao u najjačem rangu domaćeg fudbala (26. jula, 2:2 sa Vojvodinom), zatim kada im je u goste došla Crvena zvezda (16. avgusta, poraz 0:2), a sada će to biti u utakmici sa Javorom, u kojoj će Surduličani prvi put dočekati rivala u večernjem terminu.

Reflektori na stadionu Radnika uspešno su prošli proveru, tako da će se subotnji duel 11. kola igrati od 19 časova.

Videćemo da li će noćni termin više prijati Javoru, koji posle remija sa Čukaričkim zaostaje šest bodova za vodećom Crvenom zvezdom (20-26), ali i beži tri boda trećeplasiranom Partizanu i četvrtoplasiranoj Vojvodini ili Radniku, koji je vezao seriju od šest utakmica bez pobede i trenutno je na 14. mestu tabele, sa sedam bodova.

Ovaj duel biće poslednji od tri koji su na programu u subotu. Pre meča u Surdulici, od 15 časova na Staroj Karaburmi sastaju se OFK Beograd i Spartak, dok će u 18. 00 na stadionu Rajko Mitić igrati Crvena zvezda i Novi Pazar.

U nedelju se sastaju Radnički Niš - Jagodina, Borac - Vojvodina, Rad - Metalac (svi u 15. 00) i Voždovac - Partizan (16. 00).

Premijerni meč 11. kola Superlige igra se večeras (petak) od 20 časova, kada će na Banovom brdu snage odmeriti Čukarički i Mladost iz Lučana.

TABELA: Crvena zvezda 26, Javor 20, Partizan 17, Vojvodina 17, Čukarički 15, Borac 15, Radnički Niš 15, Novi Pazar 15, Rad 13, Spartak 11, Voždovac 10, Metalac 10, Mladost 10, Radnik 7, Jagodina 7, OFK Beograd 6.


#   Niš   Beograd   Surdulica   fudbal   Novi Pazar   Radnik FK   OFK Beograd   reflektor   Crvena Zvezda
@FKRadnik @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima