Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vijetnamci uživaju u prasetini u Prolom banji

rssBookmark and Share

Prolom Banja 25.08.2013. SR

Grupa turista iz Vijetnama boravi u Prolom banji, saopštila je uprava te banje.

Vijetnamci uživaju u prasetini u Prolom banji

Direktor Prolom banje Zlatko Veljović kazao je da je turistička agencija iz Vijetnama po prvi put u Srbiju poslala grupu turista iz te zemlje.

"Omogućili smo im da uživaju u svim banjskim ponudama kao i obilazak svih turističkih destinacija na teritoriji opštine Kuršumlija. Takođe smo im priredili tradicionalni ručak u toj banji: praseće pečenje i Prolom pivo", naglasio je Veljović.

Istovremeno, Turistička organizacija Srbije (TOS) je u Sofiji, na promociji turizma, Prolom banju predstavila kao jednu od najvažnijih turističkih destinacija u Srbiji.

"Popularnost turističkih destinacija u Srbiji za turiste iz Bugarske je u porastu. Samo u Prolom banji je 2012. godine, od ukupnog broja noćenja, zabeleženo preko 50 odsto turista iz Bugarske", kazao je Veljović.

Inače, još u maju ove godine Turističke agencije iz Bugarske su zakupile sve kapacitete u Prolom banji za doček Nove 2014. godine.

Komentara: 0


#   Prolom Banja   Turističke agencije     hrana   TOS   Zlatko Veljović   Vijetnam   Turistička organizacija   Turistička organizacija Srbije
@


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}