Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

25 godina rada i postojanja RTV Belami

rssBookmark and Share

Niš 06.05.2018. Južna Srbija Info

Radio televezija Belami (Belle amie) uz obeležavanje krsne slave Đurđevdan, proslavila je 25 godina rada i postojanja.

RTV Belami: screeneshot
RTV Belami: screeneshot

RTV "Belami" je najstariji privatni niški medij. Belami je sa radom krenuo 1993, kao prva privatna radio stanica koja je program emitovala u Nišu.

Ubrzo nakon toga Belami otvara novi radio, da bi 2006. godine počeo emitovanje. TV "Belami" važi za medij koji je prepoznatljiv po nezavinosti i objektivnosti i jedini je medij koji nikad nije bio povezivan ni sa jednom političkom strankom. U medijsku imperiju jugoistočne Srbije spadaju i "Narodne novine" koje su takođe u sastavu "Belami korporacije“.

Ova televizija je najgledanija regionalna i kablovska televizija u Srbiji i jedina regionalna tv stanica koja emituje digitalni televizijski signal (21. kanal). U "Belami medijsku imperiju" spada i belami portal, koji važi za jedan od najposećenijih u regionu.

Jedne od najpoznatijih emisija na ovoj regionalnoj televiziji su, "Odgovorni", "Belami popodne", "Belami jutro", "Sedmi dan", "Rebus", "Između redova", "Izjava nedelje", "Subotom" i druge.

Prema zvaničnim merenjima gledanosti sve emisije televizije "Belami" su veoma gledane, što potvrđuju i mnoge nagrade koje su dobili autori istih.


#   Niš   godišnjica   mediji   Belami RTV   Narodne novine   rođendan   Između redova
@belamiportal @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima