Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Akcija „Posadi svoj hlad“ - Niš bogatiji za 1.600 stabala belog jasena

rssBookmark and Share

Niš 10.12.2020. Južna Srbija Info

Niš će biti bogatiji za 1.600 sadnica belog jasena u akciji „Posadi svoj hlad“ u kojoj učestvuju građani, gradska opština Palilula i JKP „Mediana“, kažu nadležni.

Akcija „Posadi svoj hlad“ - Niš bogatiji za 1.600 stabala belog jasena

Građanima Niša narednih dana biće podeljeno 1.350 besplatnih sadnica belog jasena u vremenu od 10 do 14 sati u cvećarama JKP „Mediana“, onima koji su se prethodno prijavili za učešće u akciji.

U školskim dvorištima i na fudbalskim igralištima Kancelarija za mlade gradske opštine Palilula zasadiće 250 stabala ovog drveta.

Građani koji preuzmu sadnice moći će da zasade beli jasen samo u svom dvorištu ili na svom posedu, posle sadnje imaće obavezu da se fotografišu pored stabla i fotografiju pošalju administratoru akcije.

Sadnice su donacija društveno odgovornih kompanija, partnera koji su se odazvali pozivu da učestuju u ovoj akciji Zelenog razvojnog centra iz Sremske Mitrovice koji već pet godina obeležava Svetski dan čišćenja u Republici Srbiji.

Građani uz sadnicu dobijaju uputstvo za sadnju, tablu za upisivanje svog imena, datuma sadnje i imena partnera koji je obezbedio sadnicu.

 

 

 

 

 


#   Niš   Dragana Sotirovski   Mediana JKP   drveće   sadnice   GO Palilula   Posadi svoj hlad akcia
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima