Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Bahata direktorka zabranjuje volonterima da rade

rssBookmark and Share

Leskovac 15.03.2014. B92

Volonterima Narodnog parlamenta u Leskovcu direktorka filijale za PIO zabranjuje da ispred zgrade dele obaveštenja o besplatnoj pravnoj pomoći.

Bahata direktorka zabranjuje volonterima da rade

Volonteri Narodnog parlamenta uredno policiji prijavljuju svaku podelu obaveštenja, ali direktorka smatra da oni ometaju rad njenih službenika.

Direktorka filijale Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Marina Manojlović čim ugleda volontere silazi ispred zgrade i žustro im objašnjava da je trotoar vlasništvo fonda i da obaveštenja nisu dobro napisana. Volonteri Narodnog parlamenta kažu da ih je direktorka za tri dana dva puta sprečavala da dele obaveštenja.

To direktorka Manojlović priznaje ali dodaje ne dozvoljava podelu obaveštenja samo ispred ulaza u zgradu fonda. Obaveštenja o besplatnoj pravnoj pomoći volonteri dele u okviru projekta "Ispravimo krive Drine“.

Svakog meseca od pravnika Narodnog parlamenta besplatnu pravnu pomoć zatraži izmedju 100 i 120 gradjana juga Srbije.

Narodni parlament u Leskovcu iznenađen ovim ponašnjem je protiv direktorke Fonda za penzijsko i invaldisko osiguranje podneo prekršajnu prijavu zbog verbalnog napada na volontere, dok je direktorka je uzvratila prijavom zbog ometanja zaposlenih.


#   Leskovac   volonteri   PIO fond   Marina Manojlović   Narodni parlament
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima