Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Direktor policije naložio hitno pronalaženje odgovornih za paljenje automobila

rssBookmark and Share

Niš 16.08.2018. Južna Srbija Info

Direktor policije Vladimir Rebić, nakon sastannka najvišeg rukovodstva Direkcije policije sa načelnicima svih policijskih uprava u Srbiji na kome je razmatrana aktuelna bezbednosna situacija u državi, naložio hitno pronalaženje odgovornih za paljenje automobila u Nišu.

Direktor policije naložio hitno pronalaženje odgovornih za paljenje automobila

„Ovi slučajevi unose nemir i osećaj nesigurnosti među građanima, zato sam naložio da se počinioci što pre pronađu i privedu pravdi. Na rasvetljavanju ovih krivičnih dela angažovane su sve nadležne službe, kako u sedištu Direkcije policije, tako i u policijskim upravama u kojima smo imali paljenje automobila. Intenzivno se radi na prikupljanju dokaza kako bi odgovorni za ova krivična dela bili uhapšeni. Oni koji misle da mogu da se ponašaju bahato, neće proći nekažnjeno“ rekao je Rebić nakon sastanka.

Direktor policije ističe da je naložio da se u narednom periodu maksimalno angažuju svi policijski službenici, da se pojača operativni rad i da se preduzmu neophodne mere u cilju povećanja prisustva policije na ulicama.

„Naš zadatak je da građanima pružimo potpunu sigurnost i sprečimo izvršenje krivičnih dela i upravo zato sam naložio dodatne mere u cilju unapređenja bezbednosti u Republici Srbiji“ rekao je Rebić.


#   Niš   MUP RS   Vladimir Rebić   paljenje automobila
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima