Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Direktorovanje preče: Igor Vučić ipak izabrao "Vodovod" umesto "Želje"

rssBookmark and Share

Niš 09.06.2018. Z.S. Južna Srbija Info

Igor Vučić (SNS) v.d. direktora JKP "Naisus" i dosadašnji predsednik Rukometnog kluba "Železničar" iz Niša, ipak izabrao fotelju direktora niškog "Vodovoda", nakon što je Agencija za borbu protiv korupcije zbog sukoba interesa, donela zaključak da može da ostane samo na jednom od ta dva mesta.

Foto: RK Železničar
Foto: RK Železničar

U saopštenju RK "Železničar" iz Niša, piše da je na sinoć odžanoj sednici UO Kluba, Vučić podneo ostavku na mesto predsednika iz ličnih i moralnih razloga i mnogo nastupajućih obaveza u JKP "Naissus".

Ipak, sam Vučić u svom obrazloženju, nigde ne pominje sukob intresa i odluku Agencije za borbu protiv korupcije.

"Radim ovo iz ličnih, profesionalnih i moralnih razloga. Imam previše obaveza na funkciji vršioca dužnosti direktora JKP "Naissus". I tek ću ih imati, jer stiže dugo, toplo leto. Mislim da u ovom trenutku za naš grad više mogu da doprinesem na toj funkciji, a indirektno, tako i za RK "Železničar", koji je jedan od korisnika gradskog budžeta. Iscrpeo sam sebe na poziciji prvog čoveka kluba. Ponosan sam na ostvarene rezultate, uradili smo dosta u prethodnih nekoliko meseci, nemam dilemu da će ljudi koji ostaju u klubu, i oni koji ga budu vodili u narednom periodu, ostati na stazi uspeha", naglasio je Vučić.


#   Niš   Železničar RK   Agencija za borbu protiv korupcije   Naissus JKP   Igor Vučić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima