Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dva miliona dinara za obnovu zidova

rssBookmark and Share

Prokuplje 18.11.2014. JUŽNASRBIJA.INFO

Tehničkoj školi „15. maj“ u Prokuplju Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja odobrilo je dva miliona dinara za potpunu obnovu svih zidova u prizemlju škole, hodniku sprata i zgradi laboratorija i kabineta.

Dva miliona dinara za obnovu zidova

- Očekujemo da radovi budu završeni za 10 dana. Već su u toku molerski radovi u pet učionica u prizemlju, biblioteci i zgradi u kojoj su kabineti i laboratorija, ističe direktor škole Miodrag Đurović.

On naglašava da radovi neće uticati na nastavni proces jer su se dobro organizovali, te tako neće doći do gubljenja nastave.

- Radovi su od izuzetnog značaja, jer će sa njima u potpunosti biti obnovljen enterijer škole, rekao je Đurović dodajući da je nadležno ministarstvo obezbedilo i 480.000 dinara za opremanje svih pet učionica u prizemlju novim klupama, stolicama i katedrama. Pre dva meseca sa dva miliona dinara Ministarstvo je finansiralo i zamenu mokrog čvora i uređenje učeničkih toaleta u školi.

Srednju Tehničku školu „15. maj“ pohađa 700 učenika upisanih na četiri smera, elektrotehnički, mašinski, tekstilni i saobraćajni, koji se realizuju kroz devet obrazovnih profila.  


#   Prokuplje   obnova   radovi   Tehnička škola 15. maj Prokuplje   Miodrag Đurović   10 dana
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima