Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Čovek koji je preplivao Toplicu bežeći od linča pronađen mrtav

rssBookmark and Share

Prokuplje 14.05.2014. Blic

Zvonko Đorđević (52) iz Prokuplja koji je pre par dana posle saobraćajke bežeći od meštana prokupačkog sela Berilje, spas pronašao tako što je preplivao reku Toplicu, pronađen je mrtav u utorak u kasnim popodnevnim satima

Čovek koji je preplivao Toplicu bežeći od linča pronađen mrtav

Ranije tokom dana, njegov nestanak je prijavljen policiji, s obzirom da tokom noći nije dolazio kući a mobilni telefon mu je bio isključen

Poslednjih desetak dana nesrećni čovek je bio sklon piću i prilično depresivan, a od momenta udesa i posle trežnjenja u policiji, Zvonko je nastavio da pije.

On je pronađen je pored puta ka Sokolici, selu udaljenom nekoliko kilometara od Prokuplja. ''Blic'' tvrdi da je pored njega bila flaša alkohola, ali i kutija sa lekovima koje je pio protiv depresije, pa se pretpostavlja da je i nastradao kombinujući lekove i piće. Po nalogu tužioca, lekar mrtvozornik je izlazi na lice mesta i samo konstatovao da nema nasilne smrti, a da obdukcija nije rađena jer je jasno od čega je čovek umro.

Zorana, koji je u Prokuplju radio u Turističko sportskom centru, svi znaju kao mirnog i povučenog čoveka koji je kada popije alkohol bio sklon depresiji zbog čega je i uzimao terapiju. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje punoletne dece.

Inače, Zvonko je privukao pažnju javnosti tokom vikenda, kada je nakon manje saobraćajke koju je izazvao pod dejstvom alkohola, lakše povredio pešaka Kostadina Radenkovića (76) iz Berilja.

Nervozni meštani koje je iritiralo što je Zvonko bio vidno pijan, pokušali su da se fizički obračunaju sa njim. Spas je pronašao nakon što je preplivao reku Toplicu i prešao na drugu stranu obale, gde je sačekao policiju koja ga je zatim odvela na trežnjenje u policijsku stanicu.

Posle izlaska Zvonko je nastavio da konzumira alkohol, a epilog svega je tragedija koja se desila nesrećnom čoveku.


#   Prokuplje   saobraćajna nezgoda   alkohol   smrt   Toplica reka
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima