Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dvostruko ubistvo sekirom u naselju Branko Bjegović

rssBookmark and Share

06.04.2011.

U naselju Branko Bjegović danas oko 16 časova, izvršeno dvostruko ubistvo. Sumnja se da je Zoran M. (32) sekirom ubio suprugu Svetlanu V. (28) i njenu majku Jagodu V.( 61). Potraga za ubicom traje.

Dvostruko ubistvo sekirom u naselju Branko Bjegović

Dve ženske osobe ubijene su danas oko 16 časova u niškom naselju "Branko Bjegović", javlja RTS. Zoran M. sekirom je ubio svoju suprugu i taštu, nezvanično saznaje RTS.

Posle brutalnog ubistva Zoran je zaključao vrata stana i obavestio jednu osobu koja je pozvala policiju. Kako nezvanično saznaju Južne vesti, jedan prijatelj osumnjičenog je rekao da ga je Zoran pozvao telefonom da ga zamoli da ode po njegovo dete u komšiluk, a tada mu je i priznao da je počinio dvostruko ubistvo. Prema rečima očevidaca, na koje se "Bel ami" poziva, osumnjičeni je izašao iz kuće, zaključao vrata i ostavio ključ u vratima.

On je bekstvu, i policija intenzivno traga za njim. On i njegova bivša žena živeli su u vanbračnoj zajednici, a od nedavno žive razdvojeno i imaju dve devojčice.

Komšije kažu da su ubica i njegova supruga bili pred razvodom, a da je ona zajedno sa svojom majkom došla da pokupi stvari iz stana. RTV "Bel ami" je prenela izjavu supruga i oca ubijenih koji je naveo da su one došle kod bivšeg vanbračnog supruga njegove ćerke da bi uzela neke svoje stvari, među kojima je bila i njena diploma o školskoj spremi koja joj je bila potrebna da bi konkurisala za posao. Ta televizija je prenela i izjavu komšije osumnjičenog za ubistvo koji ga je pozvao i saopštio mu da je "napravio glupost sa bivšom taštom i ženom".

Prema navodima policije, bliža obaveštenja i više informacija biće saopšteni posle uviđaja. Motiv ubistva se i dalje ne zna, a policija je potvrdila da je potraga za osumnjičenim u toku.

* * *

Sinoć oko 23,00 časa policijski službenici Policijske uprave u Nišu lišili su slobode i doneli rešenje o zadržavanju do 48 sati, Zoranu M. (1979) iz Niša, osumnjičenom da je u sredu 06. aprila, oko 15,00 časova u naselju Branko Bjegović u Nišu u ulici Cara Konstantina ubio Svetlanu V.(1983) i Jagodu V.(1950)


#   policija   ubistvo   Južne vesti   6. april
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima