Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Gde će vam duša: Opljačkali decu!

rssBookmark and Share

12.10.2010. Stefan Radović

Učenici trećeg i četvrtog razreda osnovne škole „Toplički heroji“ danas nisu otišli u školu, saznaje agencija JužnaSrbija ovoj školi.

Mališani iz isturenog odeljenja u Jasenici su ostali kod kuće jer ih roditelji nisu pustili u znak protesta što škola još uvek deci nije isporučila knjige plaćene još u maju, te deca više od mesec dana nastavu pohađaju bez udžbenika.

Za sutra je najavljen protest roditelja ispred škole u Žitorađi sa početkom u 13 časova, kada će se okupiti roditelji iz svih odeljenja ove škole sa područja cele opštine, kako bi iskazali nezadovoljstvo povodom svih dešavanja u vezi isporuke knjiga.

Prema rečima Saše Stankovića, predstavnika roditelja, iako su više puta pokušavali da dobiju objašnjenje od strane škole, direktor ih nije uverio da je novac završio na pravom mestu.

U računovodstvu škole početkom oktobra rekli su da je problem kod dobavljača, knjižare “Milan plus” iz Prokuplja, koja još uvek nije isporučila knjige.

Vlasnik pomenute knjižareje tokom dana nije odgovarao na poziv novinara naše agencije, baš kao ni čelnici pomenute škole.


#   škole
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima