Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Kristal met" i pištolji na Gradini

rssBookmark and Share

Dimitrovgrad 30.01.2016. Južna Srbija Info

28. januara 2016. godine, u zajedničkoj akciji carine i policije, na izlazu graničnog prelaza Gradina, sprečen je pokušaj krijumčarenja oružja i manje količne droge poznatije kao „kristal met“.

"Kristal met" i pištolji na Gradini

Oružje i to: jedan gasni pištolj marke „Rohm“, revolver nepoznate marke i 88 gasnih patrona marke „Walter“ od 8mm i 9mm, kao i 7,3 grama opojne droge „kristal met“ otkriveno je u automobilu „BMV“ austrijskih registarskih oznaka, kojim su putovali 27- godišnji državljanin Turske i 18-godišnja državljanka Austrije.
 
U fioci koja se nalazi ispod volana pronađene su dve kutijice: jedna metalna, u kojoj je bila upakovana droga i druga u kojoj se nalazila municija. Daljim pregledom otkriveno je da se dva pištolja kriju u fioci u naslonu zadnjeg sedišta, a u fioci ispred suvozačevog sedišta pronađena je još jedna kutija sa municijom. Kod vozača su prilikom ličnog pretresa u džepovima jakne i u novčaniku pronađene još dve kesice u kojima se nalazio preostali deo droge. Automobil je potom pregledan i na mobilnom skeneru carinske službe, ali nije bilo druge skrivene robe. 

Komentara: 0


#   droga   Dimitrovgrad   Gradina   carina   krijumčarenje   Uprava carina   zaplena   oružje   kristal met   gasni pištolj
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima