Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Lopov se sapleo i pao u toku pljačke

rssBookmark and Share

Niška Banja 09.05.2014. Blic

Dejan C. (27) iz okoline Niške Banje, koji je uhapšen 7. maja sa Ivicom V. (30) pet minuta pošto su iz menjačnice „Groš plus“ u naselju 9. maj opljačkali više od 6.000 evra, izjavio je da je upao u velike dugove pored ostalog i zbog kocke pa mu je ovo bio zadnji način da dođe do para.

- U neformalnom razgovoru posle hapšenja on se navodno poverio da je imao kredite kod banaka, ali i da je uzeo dosta pozajmica od kolega sa posla na železnici. Pokušavao je da se kockanjem izvadi iz dugova ali je samo upadao u sve dublje zaduživanje. Preko administrativne zabrane, kupovao je laptopove pa ih je odmah prodavao za manje para samo da bi došao do gotovog novca za kocku, ali mu ni to nije bilo dovoljno. Više nije imao kud, jer od sramote nije mogao da se pojavi na poslu budući da nije mogao da vrati pozajmljeno, kaže naš izvor blizak istrazi.

Toga dana je sa drugom iz detinjstva Ivicom V., koji je po zanimanju moler i koji je pošao da mu „pravi društvo“, krenuli su da obilaze menjačnice. Najpogodnija im je bila menjačnica u naselju „9. maj“.

- Odmah po ulasku Dejan C. se sapleo i pao pa je puzeći došao do pulta gde je bila radnica dok je Ivica V. kroz šalter uperio u nju plastični pištolj. Jasno je bilo da se radi o diletantima - kaže naš sagovornik.

Pošto su pobegli „stojadinom“, stali su kraj reke da se priberu od šoka jer su se uplašili, a onda nastavili ka Popovcu, gde ih je policija uhapsila.


#   policija   pljačka   Niška Banja   menjačnica   lopov   9. maj naselje  
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima