Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Monstrum: Pretukao i ubio šestogodišnjeg dečaka jer mu je tražio čašu vode!

rssBookmark and Share

Surdulica 06.02.2013. Izvor: S Medija

Zbog sumnje da je ubio šestogodišnjeg Z. K. policajci u Surdulici doneli rešenje o zadržavanju do 48 sati S. S.(32) iz sela Masurica u opštini Surdulica. Kada mu je dečak u toku noći zatražio čašu vode, stric počeo zverski da ga tuče. Obdukcija pokazala da je dečaku polomljeno osam rebara, kao i da su mu popucali svi unutrašnji organi!

Monstrum: Pretukao i ubio šestogodišnjeg dečaka jer mu je tražio čašu vode!

Policijski službenici Policijske stanice u Surdulici doneli su rešenje o zadržavanju do 48 sati S. S. (32) iz sela Masurica u opštini Surdulica, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo šestogodišnjeg dečaka Z.K., nakon čega će biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Vranju.

Optuženi, koji je stric nesrećnog dečaka, u međuvremenu je priznao ubistvo koje je počinio u noći između subote i nedelje. On je u toku noći nasmrt prebio dečaka kojeg mu je majka, zajedno sa još jednim detetom, ostavila na čuvanje, a ona otišla u posetu roditeljima u susedno selo Lepenica.

- Detetu je od batina polomljeno osam rebara, a pukle su mu jetra, slezina, pankreas, želudac, creva i testisi! Posle brutalnog prebijanja, Srđan je dečaka odneo u Dom zdravlja u Surdulici, gde su lekari konstatovali smrt – kaže sagovornik Kurira iz istrage.

Zoranova baka Dobrica Kamberović kaže za Kurir da se Srđan iznervirao kad je dečak tokom noći tražio da popije čašu vode.

- Čim je ponovo legao, Srđan ga je ošamario, a onda počeo da ga udara i šutira gde god je stigao! Sve se to dešavalo na ovom krevetu. Evo, tu su još detetove cipele, nismo ih dirali – priča Dobrica pokazujući mesto na kojem je njen unuk umro.

Nesrećni dečak je sahranjen u ponedeljak, na seoskom groblju u Lepenici.


#   Dom zdravlja   Surdulica   ubistvo   Masurica   Lepenica   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima