Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Na putu Pirot–Niš povređeno petoro nemačih državljana

rssBookmark and Share

Pirot 02.09.2016. Belami portal, Južna Srbija Info

Petoro nemačkih državljana, od kojih troje dece, povređeno je jutros u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Niš–Pirot kod sela Dolac.

Foto: Belami
Foto: Belami

Kako je saopštila Olivera Milić, portparol Policijske uprave u Pirotu, do nesreće je došlo kada je kombi nemačkih registracija prešao u suprotnu kolovoznu traku, udario u metalnu ogradu a zatim se prevrnuo na bok.

- Pet osoba prebačeno je na lečenje u niški Klinički centar, dok je šesta, takodje putnik u kombiju prošla bez povreda – precizirala je MIlićeva.

- Kako nam je potvrdjeno u ovoj zdravstvenoj ustanovi, primljeno je dvoje odraslih i troje dece.

- Muškarac je zadržan na lečenju na Klinici za grudnu hirurgiju, tačnije na odeljenju intezivne nege zbog povrede grudne kosti. Njegova supruga je zadobila povredu potkolenice i ona je prebačena na Kliniku za kardiovaskularnu hirurgiju dok su deca na Dečjoj hirruškoj klinici na opservaciji – kazali su u niškom Kliničkom centru.

- Kako saznajemo, radi se o nemačkim državljanima turskog porekla. Uzrok nesreće se još utvrdjuje ali se ne isključuje mogućnost da se vozač kombija uspavao.


#   Pirot   Klinički centar Niš   saobraćajna nezgoda   Klinički centar   Nemci   Olivera Milić   PU Pirot   Dolac   povređeni
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima