Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nestala Ruskinja viđena u Nišu?

rssBookmark and Share

05.02.2016. vesti-online.com

Marija Model, za koju ruski mediji tvrde da je sa mužem nestala u Beogradu, viđena je u sredu u jednom frizerskom salonu u Nišu.

Ruskinja viđena u frizerskom salonu, Foto: printscreen
Ruskinja viđena u frizerskom salonu, Foto: printscreen

Vlasnik jednog frizerskog salona u centru grada, tvrdi da je Marija u sredu oko 17 sati u dva navrata dolazila u njegov lokal.

- U sredu popodne salon je bio pun mušterija. Oko 17 sati je upala ta devojka i na lošem srpskom jeziku, sa jakim ruskim akcentom, pitala moju suprugu da se ošiša, ali da ne čeka red. Rekla je da nema vremena i da žuri. Supruga joj je odgovorila da mora da sačeka red ili da joj zakaže termin - kaže vlasnik salona.

On navodi da se ona vratila kasnije, a da pošto je bila gužva i dalje, otišla je i nije se vraćala.

- Kada smo narednog jutra videli njenu sliku u novinama, odmah smo shvatili da je to ona - kaže ovaj Nišlija.

- Nismo zvali policiju jer kako smo pročitali njen nestank nije ni prijavljen MUP-u. Ako neko želi da proveri našu priču postoji video nadzor u kladionici preko puta nas i na obližnjoj prodavnici - objasnio je sagovornik lista "Informer."

Ruski mediji su objavili da su se Marija i njen suprug Viktor Model prošle godine preselili iz Rusije u Crnu Goru. Poslednji put su viđeni u oktobru kada su avionom krenuli u Srbiju.

Marijin otac Jevgenij Jurjev strahuje da je nestanak povezan s poslovima sa drogom, jer se Viktor navodno povezao sa nekim narko dilerima u Srbiji.


#   droga   nestanak   video nadzor     Ruskinja   frizerski salon  
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima