Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nišlija zbog bureka završio u zatvoru na Malti

rssBookmark and Share

19.10.2016. Kurir, Južna Srbija Info

Nišliji Ivanu Radovanoviću (37) posao na Malti išao je k'o bog. Pravio je svoj burek i prodavao ga "k'o alvu"...

Foto: Fejsbuk
Foto: Fejsbuk

Na Maltu je došao kao građevinac, ali se posle određenog vremena vratio starom zanatu. Radovanović, koji je po struci pekar, rešio je da se posle dve i po godine boravka na ostrvu počne da peče nadaleko poznati niški burek.

Posao je išao dobro, previše dobro. Pekao je, kako piše Tajms Malta, i po 200 komada dnevno, a svaki naplaćivao po 10 dolara.

Međutim, biznisu je došao kraj kada je policija pronašla intervjuu koji je o svom burek-biznisu na Malti dao za srpske medije!

Radovanović se odmah predao policiji i osim ilegalnog biznisa s burekom, policiji priznao da nema ni papire za boravak u toj zemlji u koju je došao tako što je falsifikivao bugarsku ličnu kartu. Gotovo istovremeno sa izlaskom intervjua, niškog buregdžiju prijavila je u konkurencija!

Malteški sud ga je osudio na 6 meseci zatvora. Radovanović je u odbrani rekao da je sve nezakonito radio zbog toga da bi mogao da izdržava ćerku.

Komentara: 1


#   policija   burek   zatvor   lična karta   falsifikat   Malta   Ivan Radovanović
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-0)

    dragoljub, 19.10.2016.:
    Iz proverenih izvora mi je rečeno da mu nije "smestila konkurencija". Ima jedna priča, o jelenu, žbunu loze i lovcu, možda je znate? Naravuočenije: 1. Srbinu može najbolje da smesti srbin, ili on sam sebi. 2. Stara KvauMau poslovica kaže: ćuti, radi i ne jedi g.!


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}